fina papica, mljac, mljac, (čokolino lješnjak).

ne ljublju kad gušće, više rijeđe.

Kaj je to, žlica čokolina u zdjeli mlijeka?

weky

Nemam pojma koliko žlica čokolina sam stavil, ne brojim, ovak sipam iz vrečice pa koliko mi paše a jedino sa sigurnošću ti mogu povedati da sam 2 žlice šećera stavil.

Drugi tjedan mi rođendan a drugi vikend san zauzet pa cemo veceras malo se pogostiti

Evo od sinoc

Mrvicu manje soli drugi put moran, nisan dugo peka nego non stop janjce a tamo nemozes presoliti meso.

A ramsteke i ostalo nisan slikiva jer san nonstop peka nesto ruke zauzete i masne bile. A ubili se nakraju od hrane

Je l' probao tko onaj polugotovi pulled pork od PIK-a?

Volim pulled pork, ali mi se ne da to pripremati danima pa mi ovo izgleda kao ok alternativa.

Je. Dobar je i brzo gotov. Nema straha.

Jucer malo sa svadbe, bio sam kum.

TITANXIS

Ma bilo je svacega, fakat je hrana bila prefina.

Pogotovo slatki stol. Kak sam bio na fastingu do cetvrtka, nisam mogao puno pojest pa mi bilo malo krivo.

danko-b Kak sam bio na fastingu do cetvrtka,

znao si unaprijed za svadbu a ti ideš postit prije toga, pih….

za takvu klopu se mora čovjek dobro pripremat tjednima.

znaš oni ispod ruševina koji nisu danima jeli pa gladni i žedni budu i najrađe bi se napili i nažderali kad ih pronađu a ne smiju a to je gorje nek da su još pod ruševinama.

TITANXIS

Da, al u suprutom bi morao novo odjelo kupovat, jel u ono staro nebi stao 😄

Našao sam jedan pak trećii recept brzinski za pizzu. Jer ono držanje tijesta 1 dan u hladnjaku odnosno započet nešto prethodni dan da bih to nastavio i jeo sljedeći dan mi je tuuu mač. Ne mogu ja to čekat jer kad nekaj započnem želim to i završit u istom danu..

Ova izrada je trajala cca. 2 i pol sata. Ok je, prozračno tijesto i hrskavo. Može se razvuči u veći promjer da krajevi ne budu tako napuhani kao meni jer sam po limu se ravnao. Još sam se zajebo kaj sam previše toga stavil jer mi je u navici za stari moj sistem tijesta na kvadratnom plehu čija površina je daleko veća.

Po tom receptu tijesta ima za dvije pizze a mogu se komotno najest 3 osobe (koje ne paze previše na svoju liniju) od jedne pizze.

Pekao sam 10-tak min. na limu od kalupa za torte. 😆

5 dana kasnije

Jucer bio na krizmi i ubio se od alkohola tako da danas junk food je pozeljan

Isao jutros do mesnice i uzeo mljevenog mix vrata i plecke naravno samo junetina

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Jucer malo čavapi danas teletina u špakeru

Miro samo udaraj!

Kad vidim sliku tvoje janjetine dođe mi da je uokvirim i na zid stavim.