FFA: Food For All
Kaj je to, žlica čokolina u zdjeli mlijeka?
Ovak se radi pizza.
Je l' probao tko onaj polugotovi pulled pork od PIK-a?
Volim pulled pork, ali mi se ne da to pripremati danima pa mi ovo izgleda kao ok alternativa.
Je. Dobar je i brzo gotov. Nema straha.
- Uređivano
A gdje je odojaK?
danko-b Kak sam bio na fastingu do cetvrtka,
znao si unaprijed za svadbu a ti ideš postit prije toga, pih….
za takvu klopu se mora čovjek dobro pripremat tjednima.
znaš oni ispod ruševina koji nisu danima jeli pa gladni i žedni budu i najrađe bi se napili i nažderali kad ih pronađu a ne smiju a to je gorje nek da su još pod ruševinama.
Našao sam jedan pak trećii recept brzinski za pizzu. Jer ono držanje tijesta 1 dan u hladnjaku odnosno započet nešto prethodni dan da bih to nastavio i jeo sljedeći dan mi je tuuu mač. Ne mogu ja to čekat jer kad nekaj započnem želim to i završit u istom danu..
Ova izrada je trajala cca. 2 i pol sata. Ok je, prozračno tijesto i hrskavo. Može se razvuči u veći promjer da krajevi ne budu tako napuhani kao meni jer sam po limu se ravnao. Još sam se zajebo kaj sam previše toga stavil jer mi je u navici za stari moj sistem tijesta na kvadratnom plehu čija površina je daleko veća.
Po tom receptu tijesta ima za dvije pizze a mogu se komotno najest 3 osobe (koje ne paze previše na svoju liniju) od jedne pizze.
Pekao sam 10-tak min. na limu od kalupa za torte.