Od Ankice Kovac, to jest od njezinih sina rockas.

Evo jedan specijalitet za ekipu:

A ovo im je desert:

Riba je oslić.

Sorry za zamazani tanjur od juhe jer dupli tanjuri idu na stol samo kad dođu gosti 😆

Malo san prikupljao informacije o tom fastingu i ako san dobro shvatio

Krecem sa princes krafnama

Onda za rucak odojak i kokos sa raznja a za desert

Miro

Znaci volis plazma sladoled, nisam ga nikad jeo Imas dobru staru Njofru i ja je kupio bila na akciji u Konzumu sa Silkmilkom.

Volio bi probat bananko sladoled od Leda.

Nedavno sam jeo ova, j pa se razocarao.

danko-b

Plazma mi je top

Jucer bili u špara akcije su pa uzeli svega ali napokon se vratio njofra a za ostalo cemo lako

Torgue

Ma daj kakva himalajska samo prava domaca paška sol

Naravno uvezena je iz tunisa…

Miro

Kaj je uveženo iz Tunisa, paška ili himalajska sol?

TITANXIS

Paška sol i ninska sol dolaze iz tunisa mislin a jos oni nesto proizvode ali to je sve kurac i vise za ukras.

Miro

Prolazim tamo svake godine kroz pašku solanu i vidim tone vreča soli u dvorištu, bageri i viljuškari tam nešto kao vozikaju a bazeni za isušivanje mora su uvijek puni i ima ih pun kurac tih bazena. Sad dal je to dovoljno za nas ili imamo i viška za izvoz ili to zapravo ode sve odabranima a nama kak veliš iz Tunisa, ne mogu znat ali vrlo moguće.

TITANXIS

Pošto radim u luci i istovaram sol za njih znam o cemu pricam.

Ovo gore slikano je brod koji je istovaren prije misec dana 6000kubika soli

Za nin jos nista nije doslo

I sad ti to ide svaki dan koji kamion za pag i tamo se radi prerada

Miro

Onda je to tuniško-paška sol, varaju nas a onda je upitno i za himalajsku sol koja možda nije vidjela taj planinski lanac negdje u Pakistanu. Možda samo tamo obrađuju tko zna otkuda dobivenu ko pažani tunišku.

fina papica, mljac, mljac, (čokolino lješnjak).

ne ljublju kad gušće, više rijeđe.

Kaj je to, žlica čokolina u zdjeli mlijeka?

weky

Nemam pojma koliko žlica čokolina sam stavil, ne brojim, ovak sipam iz vrečice pa koliko mi paše a jedino sa sigurnošću ti mogu povedati da sam 2 žlice šećera stavil.

Drugi tjedan mi rođendan a drugi vikend san zauzet pa cemo veceras malo se pogostiti

Evo od sinoc

Mrvicu manje soli drugi put moran, nisan dugo peka nego non stop janjce a tamo nemozes presoliti meso.

A ramsteke i ostalo nisan slikiva jer san nonstop peka nesto ruke zauzete i masne bile. A ubili se nakraju od hrane