Jucer bio na krizmi i ubio se od alkohola tako da danas junk food je pozeljan

Isao jutros do mesnice i uzeo mljevenog mix vrata i plecke naravno samo junetina

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Jucer malo čavapi danas teletina u špakeru

Miro samo udaraj!

Kad vidim sliku tvoje janjetine dođe mi da je uokvirim i na zid stavim.

Dakle na youtubeu mi krenule iskakati new york style pizze i malo gledan to je đir naše obicne. Onda trazim vida i naravno odma san isa na provjereno

Njegovu spreman napoliana pa onda je red da probam i njegov recept za new york style. Isto drazi dan i pol za pripremu ali tisto je top tako lagano za raditi mozes ga razvuci na koju oces debljinu i nece puknuti lagano je i za na kamen staviti stvarno top. A okus pa meni i zeni i dici je šou malo hrskavije a mekano. Bome mi se sad cini da je bolje od napolitane sto spreman ali da ih imam obe lakse bi se ocjenilo. I jos jedan plus je sto ne trazi ultra veliku temperaturu kao napolitana. Idealno za špaker

Sad cekan da @member i @Flipper probaju i ovaj đir i ovo bi bilo idealno za @buz a da proba u svojoj peci jer je lakse sa raditi sa ovim tistom

Trebalo bi probat. Al sad mi je overload pizze pa ih ne radim već neko vrijeme. 😪

member

A ja nisan doma sprema barem 2 miseca nisan ni jucer triba nego smo planirali uzeti vani ali promjene neke na poslu bilo pa smo pravili doma.

320g su bile loptice a danas je id 480g jer su ostale bile 3 pa san jednu na pola i spojio pa cemo viditi kako ce biti. Sad ce loptice biti jos dan dodatno u frizideru pa ocekujem mozda da jos bolje tisto bude.

A sto se tice sira kombinacija gauda i chedar mi je za sad definitivno najbolje nesto za pizzu ima super okus

Ja skoro sad pa svaki vikend spremam pizzu, pizze, nekad samo kockaste a sad kružne.

desna je bez gljiva.

Evo danas pravio sa ostatkom tijesta znaci bilo je malo manje od pola kile i to je previse prva pizza je na sredini bila tanka krajevi deblji jer je tezina odvukla sve u kraj dok sam rastezao a posto nije napolitana dir onda to nije to. Nisan niti slikivao jer je po izgledu isto ko jucer bilo a sa drugim tjeston dica su tila cazone da napravim i to je ispalo bomba

Dam se pojebat za ovo… 🫠

Tuhy

Mogu je tebe jebati i bez ovoga

E dosta je pizza i zajebancije danas je dan da kraljicu steakova picanha spremano u sous videu 6 sati na 54c

Prva filana paprika ove godine.

Jednu si napravio za probu?

Zasitio se malo pizze, pa sam probao hobotnicu sa žara. Nije loše, moram priznat.

@Miro vidi jebu me s reklamama, netko mi se ruga. Opet nisam mjesecima koristio.

weky Buz, probaj hobotnicu.

Al ovu od Flippera