Da, popišaju se ali i bijelog vina sam malo više stavio... Ali čak više volim da bude dolje tekućine jer se onda više ukuhaju nego ispeku i budu mekane pun kurac i sočne. I dobro je umakati kruh, pogotovo ako staviš maslinovo ulje. Danas nisam stavio jer smo sve potrošili.

weky Nisam nit ja, ja ih ispećem obično na tavi u malo ulja narezane na kolutiće. Nekad sam ih čak i pohao ali to više ne, natopi se tada puno masnoće. Inaće svi ti morski mekušci puni su kolesterola ali ovak kak je TexasFlood napravil zapravo je uz na žaru najzdravija moguća termička obrada.

Bio u mesnici vidin kao ima ramsteke u marinadi
Jedan sa konjakom u travama drugi senf
Ok je ali nista specialno
Pravom mesu ne treba marinada a vec ako se pravi doma se to puno bolje napravi

1 / 5

Pošto je kila mariniranog? I je li to ona ista nova mesnica koju si nedavno otkrio?

Fenix
      80kn
      Ne ovo je stara mesnica di inace idem.

Homemade chicken nuggets i krumpirići

Znači satrali smo se

Picek Pomiješao sezam sa brašnom. Piletina prvo u brašno, pa jaja, pa opet brašno. I u vrelu mast.

Upravo sam ovog pernatog mladića stavil peći. Nije kao kod Mireka da ga ipećem na žaru jer u stanu je to nemoguće a i nemam takav štednjak. Kad se ispeće opet stavljam sliku, osim ak mi ne zagori, ma ko ga j..e i reš pečenog ću stavit.

Brijac Kad je neš kao domaće tad ne volim kemijat previše da ne pokvarim okus. Samo sol i ništa više.

Evo ispeko se kokotiček! Uz ovaj crveni stolnjak sa zvončekima, pijevcom i mlincima koji se ne vide, imam filing ko da je opet Božić.

1 / 2

ovo je bas food for all, ja se ubijem samo kad izvadite batke u onoj masti.. .

buz
            Da al Tuhy je na dijeti pa pojede samo jedan pleh, onda se Miro zrtvuje za njega jer su si dobri frendaci.