Miro svugdje je raspordan pro max…obicni i plus se mogu naci

Miro prosle godine nije bas pro max brzo dosao…tek nakon par mjeseci

Genesis

Sto san ja pratio dolazilo je, samo prosle godine je Apple imao sranje sa tvornicama i proizvodnjom pa je bilo manjka i sve je kasnilo.

Miro kako me prolazi hype, sve manje mi se uzima pro max jer sam ja debil i ono, ja to sad moram kupit a 15 Plus je sad dostupan pa mozda to uzmem….curi sam vec narucio iphone 15 pink, ima da me ubije kad joj dodje jer mrzi da joj kupujem skupe stvari 🤣

Genesis

A to ti tako uvik bude ako ne padnes odma kasnije vec pocmes misliti i vagati onda je gotovo.

Ja cekam recenzije pa cu viditi.

Posto nije akcija moren i do tcom ducana narucim pa kad dode dode

@Genesis bome izgleda da san bio u krivu nove posiljke pro max izgleda da nece prije 11 miseca. Tako mi iskacu neka videa po you tubeu.

Aj bar cu dobro pogledati recenzije do onda🤣🤣🤣🤣

I onda ce vec krenuti najave za s24ultra pa cu reci mozda da njega pricekma i tako se vrtim u krug vec 2 godine🤣🤣🤣

Miro tako je bilo i prosle godine…no mislim da je nova posiljka Pro Maxa dosla tamo negdje oko bozica i to za one koji su preorderali(prekasno), ti si ga mogao u slobodnoj prodaji tek na proljece kupit sto je bilo prije 6 mjeseci…

Genesis

A mislin da nije jer san redovno pratio i znalo je uvik biti na tcom stranici, bio sam i u tcentru rekli su da ako ocu mogu naruciti da dode kroz misec dana.

Kad dodu recenzije ako san zadovoljan oden do tcoma narucim pa kad dode dode

iPhone 15 100€ jeftiniji na Amazon nego u iStyle. Klasični hrvatski smradovi 🤷‍♂️

doctorfreak Samo što se u Americi na cijenam nikad ne iskazuje porez oa se stoga čini jeftino. Ovisno o državi bude 10-15% poreza na takvu elektroniku.

Tzereen

Pogledao vec, cekan usporedbe sa S23 ultrom pa cu onda odluciti.

Nije mali korak ici na sve novo pa se ne zelin zaletiti

Evo jedan video profesionalnog fotografa čije radove pratim godinama.

U ovom videu je lijepo pokazao kako Apple laže, manipulira svoje korisnike, te pravi krajnje majmune od njih.

Raziel

Da lik je top nema sto, maloprije gledan recenziju Mrwhostheboss i kaze lik digli su kameru na 24mpix sa 12 i da su na kraju fajlovi manji a bolja kvaliteta a lik sere da je dignuto da bi fajlovi bili veci da bi se prije uzima icloud ono daj odjebi.

Vjerovatno nije ni dobija i15 ali mora srati o necemu pa eto.

Svak na svoje oci vidi razliku kad budu usporedbe na youtubeu i odluci sto ce.

Predobra stvar mi je ova sa potretom di kasnije sam biras focus, ono sitnica ali top stvar da se nemoras zafrakavati nego samo slikas

Tzereen otkud toliki zaokret? Ako se ne varam bio si jedan od vecih protivnika Apple-a na forumu.

Resident evil Village na iphone-u 15 pro spojen na tv

Na 14:35 krece