doctorfreak Samo što se u Americi na cijenam nikad ne iskazuje porez oa se stoga čini jeftino. Ovisno o državi bude 10-15% poreza na takvu elektroniku.

Tzereen

Pogledao vec, cekan usporedbe sa S23 ultrom pa cu onda odluciti.

Nije mali korak ici na sve novo pa se ne zelin zaletiti

Evo jedan video profesionalnog fotografa čije radove pratim godinama.

U ovom videu je lijepo pokazao kako Apple laže, manipulira svoje korisnike, te pravi krajnje majmune od njih.

Raziel

Da lik je top nema sto, maloprije gledan recenziju Mrwhostheboss i kaze lik digli su kameru na 24mpix sa 12 i da su na kraju fajlovi manji a bolja kvaliteta a lik sere da je dignuto da bi fajlovi bili veci da bi se prije uzima icloud ono daj odjebi.

Vjerovatno nije ni dobija i15 ali mora srati o necemu pa eto.

Svak na svoje oci vidi razliku kad budu usporedbe na youtubeu i odluci sto ce.

Predobra stvar mi je ova sa potretom di kasnije sam biras focus, ono sitnica ali top stvar da se nemoras zafrakavati nego samo slikas

Tzereen otkud toliki zaokret? Ako se ne varam bio si jedan od vecih protivnika Apple-a na forumu.

Resident evil Village na iphone-u 15 pro spojen na tv

Na 14:35 krece

Garrus_V jesam. Jobsa i Applea. A u posljednje vrijeme Muska i Spencera.

Puno toga ne volim na Appleu, ali reć da nisu tehnološki zanimljivi, ne mogu.

I više se šalim sad oko kupnje. Imam druge prioritete trenutno.

Miro

Ako si gledao prezentaciju Ajfona, mogao si primjetiti kako nude nove pakete za iCloud sa novim paketima za pretplatu i novim većim kapacitetima za pohranu podataka. Uvjerit ćemo se još pokoji put prije nego donesemo zaključak. Arunu sam prestao vjerovati od momenta kad je rekao da je 14 pro max najbolji telefon ikad napravljen.

Miro Predobra stvar mi je ova sa potretom di kasnije sam biras focus,

Ne znam jesi li znao, ali Samsung ima tu opciju već unazad 2-3 godine, gdje štimaš jačinu bokeha kao i upscale fotografije preko Enhance X aplikacije.

Evo primjer.

Raziel Ne znam jesi li znao, ali Samsung ima tu opciju već unazad 2-3 godine, gdje štimaš jačinu bokeha kao i upscale fotografije preko Enhance X aplikacije.

Ali opet, preko aplikacija znaci moras dodati nesto da bi ima nesto.

Ja pricam o tome da izvadim mobitel bez ikakvog drkanja iz kutije i slikam i iman to.

Znam ja koje su mogucnosti androida i svega jer san cili zivot na androidu ali tija bi jednom imati nesto di ja ne mislin na nista.

Recimo ko Switch za gaming izvadin kazeticu ubacin i igran ne mislin se kako radi jeli moran skinuti 6 patcheva islkljuciti 7 opcija da radi.

• [deleted]

• Uređivano

Evo prava recenzija kamera na 15 pro i pro max, od nekog tko nije apple fanboy, a nije ni kao ovaj gore koji je izbacio video prije 3 dana bez da je uopce dobio mobitele na test i popljuvao sve radi klikova sto mu je i uspjelo i na kraju rekao da svejedno kupuje 😆

[deleted]

Jesi ti uzeo na na kraju, jucer bilo raspolozivo na tcom stranici ali isto san izdrza da ne uzmem

Miro jesam, ali sumnjam da cu ga dobiti u petak.

[deleted]

Ja znan sto ce se meni desiti reci cu strpiti cu se onda ce doci kraj godine pa cu reci a da pricekan s24ultra i tako u krug vec 2 godine.

A leakovi za ultru izgledaju jako jako dobro

Jako dobra recenzija. Kamera nije nešto, no mobitel se ne kupuje samo zbog kamere pogotovo iPhone.

Naravno, ne očekujem od nečega što košta 1500€ da ima super kameru.

Fakat ovi Apple fanboyi po Svijetu su brainwashed.

Razumijem ako vjeruješ u laži i podvale, ali lagati samog sebe je vrhunac mentalnog zastoja i ličnog nepoštivanja.