Mobitel (Galaxy S4) mi je u banani, pa da pitam ovdje što da s njim napravim.Dakle, ne mogu shvatiti u čemu je točno problem jer doslovno svaki put se dogodi nešto drugo.>mobitel se ne može upaliti, tj. power gumb uopće ne reagira (tada obično maknem bateriju i držim power gumb da ga istrošim, pa onda opet reagira)>mobitel se ne želi puniti (odjednom je i to proradilo, pa je trenutno na 100% baterije, a mislio sam da je u njoj problem)>mobitel se smrzne i prikazuje zeleno-crvene točkice na gornjoj trećini ekrana, dok je ostatak ekrana crn, jedina opcija je izvaditi bateriju>mobitel prikazuje vertikalne zeleno-crvene linije uzduž cijelog ekrana, nakon čega se sam ugasi>ekran po dijelovima gubi sliku te se mobitel potom opet ugasi>mobitel se nakon prikaza logo-a gasi te ponovno pali te tu nastaje petlja>mobitel je smrznut kod logo-a i na vrhu piše "Set warranty bit : Kernel" (ovo mi se samo jednom dogodilo)Znači, zbunjujuće je kako sam i napisao, svaki put se pojavi novi problem i pitaj boga je li riječ o bateriji, firmware-u ili hardveru.Kad sam primijetio ovu zadnju poruku, mislio sam probati ubaciti custom ROM (iako ne znam gdje to tražiti), ali samo se jednom dogodilo, pa ne znam ima li smisla to raditi. Nisam instalirao nikakve custom firmware-ove do sad, niti sam ga update-ao u vrijeme kad je počeo stvarati probleme. Garancija je već odavno istekla, i ovaj problem je već aktivan koji mjesec, samo što mi se nije dalo s tim maltretirati, pa sam se prebacio na stari iPhone, ali rekoh, probati ću sad riješiti ovo ako je moguće. Mislim, ne znam ima li smisla to slati negdje na popravak, ne znam koliko bi koštalo. Star je već 4 i pol godine. I da se razumijemo, već sam probao sve moguće resetove i ostale troubleshootove.P.S. iPhone je zato star preko 6 godina i dalje radi kao sat, unatoč tome što sam ga punio sranjima godinama i više puta lijepio glupe jailbreakove te mi je padao posvuda a nema ni ogrebotine => Apple > Android huehue.