Taj Agram je vrlo neljubazan i neprofesionalan prema mojim osobnim iskustvima (servis HTC ) nebih im više poslao ni ciglu na servis.

Konji su ali jbg. Oni i Mobis su najveći servisi a mi u trgovinama većinom moramo njima i poslati na servis.

Poslano s mobilnog telefona S7

ma znam gdje jesu... Ali kada čitam fb kritike, zlo mi je.
Mislio sam da postoji još neki ovlašteni gdje se može odnijeti mobitel.

Imao sam prije ohoho godina xperia x8 na sevisu i zamjenili mi ga za 3 dana. Ali nezz gdje sam ga nosio :(

http://www.todaysiphone.com/wp-content/uploads/2013/10/179553-iphone5sbsod.jpg
ovako sam ja dobio 2x, slika rendom sa neta, nije bitan sada model

Nakon par dana korištenja p9 imam jednu jedinu zamjerku ,a to je zvuk na slušalicama(ja koristim najbolje slušalice za nisku frekvenciju,pa me zato još više to smeta). Na zvucnik je zvuk super ,al na slušalicama je baš jako loš. Bez ikakve dubine samo visoke frekvencije ,dosta iritantno.

11 dana kasnije

Mobitel (Galaxy S4) mi je u banani, pa da pitam ovdje što da s njim napravim.Dakle, ne mogu shvatiti u čemu je točno problem jer doslovno svaki put se dogodi nešto drugo.>mobitel se ne može upaliti, tj. power gumb uopće ne reagira (tada obično maknem bateriju i držim power gumb da ga istrošim, pa onda opet reagira)>mobitel se ne želi puniti (odjednom je i to proradilo, pa je trenutno na 100% baterije, a mislio sam da je u njoj problem)>mobitel se smrzne i prikazuje zeleno-crvene točkice na gornjoj trećini ekrana, dok je ostatak ekrana crn, jedina opcija je izvaditi bateriju>mobitel prikazuje vertikalne zeleno-crvene linije uzduž cijelog ekrana, nakon čega se sam ugasi>ekran po dijelovima gubi sliku te se mobitel potom opet ugasi>mobitel se nakon prikaza logo-a gasi te ponovno pali te tu nastaje petlja>mobitel je smrznut kod logo-a i na vrhu piše "Set warranty bit : Kernel" (ovo mi se samo jednom dogodilo)Znači, zbunjujuće je kako sam i napisao, svaki put se pojavi novi problem i pitaj boga je li riječ o bateriji, firmware-u ili hardveru.Kad sam primijetio ovu zadnju poruku, mislio sam probati ubaciti custom ROM (iako ne znam gdje to tražiti), ali samo se jednom dogodilo, pa ne znam ima li smisla to raditi. Nisam instalirao nikakve custom firmware-ove do sad, niti sam ga update-ao u vrijeme kad je počeo stvarati probleme. Garancija je već odavno istekla, i ovaj problem je već aktivan koji mjesec, samo što mi se nije dalo s tim maltretirati, pa sam se prebacio na stari iPhone, ali rekoh, probati ću sad riješiti ovo ako je moguće. Mislim, ne znam ima li smisla to slati negdje na popravak, ne znam koliko bi koštalo. Star je već 4 i pol godine. I da se razumijemo, već sam probao sve moguće resetove i ostale troubleshootove.P.S. iPhone je zato star preko 6 godina i dalje radi kao sat, unatoč tome što sam ga punio sranjima godinama i više puta lijepio glupe jailbreakove te mi je padao posvuda a nema ni ogrebotine => Apple > Android huehue.

A sto si pokusao sve dosad? Jesi pokusao za pocetak wipeat system cache?

Ja mislim da ti je matična ploča počela davati polako znake života.
Jer neki od tih simptoma i ukazuju na to da je počela malfunkcionirati.
Jel ti nekad pao u vodu, ili si ga skvasio i slično?

Što se tiče popravke, ja mislim da se može naći neka fina matična za 50-60 evra.

Odi u buy & sell prodajem s6 po dogovoru ,jedva koristen.

Kraj shameless pluga huehuehue

Sad sam opet prošao kroz sljedeće postupke:

Soft reset
Obrisao system cache
Pokušao ući u safe mode da vidim je li problem s nekom aplikacijom, ali ne ide

Morati ću napraviti factory reset, nisam htio do samog kraja, ali izgleda da je to sljedeći (i jedini preostali korak).

Nije nikad upao u vodu, ovo se dogodilo iz čista mira i ništa posebno s njim nisam radio prije toga. Ali da, i ja imam osjećaj da je hardverski problem.

Danas sam si obrisao FB app s moba. Ne znam zašto to nisam napravio prije. Sad samo preko Chrome i Messengera. Mob već lakše diše, a sudeći prema navodima na netu, to bi trebalo vrijediti i za bateriju.

Zero
Ne samo to vec je FB u browseru (chrome) puno brži od aplikacije.

Samo da javim da sam napravio i factory reset. Nije pomoglo.

Jesi vodio negdje uređaj? Matična otišla?

8 dana kasnije

Koja je najbolja android aplikacija za uredivanje slika? Snapseed?

Danas sam si obrisao FB app s moba. Ne znam zašto to nisam napravio prije. Sad samo preko Chrome i Messengera. Mob već lakše diše, a sudeći prema navodima na netu, to bi trebalo vrijediti i za bateriju.
stedis bateriju s time

Koja je najbolja android aplikacija za uredivanje slika? Snapseed?
Photoshop Fix možda? Ili Snapseed

Koristi li tko od vas OnePlus 3T?

ahhh nvm....

kupio ovo cudo od stroja...

6 dana kasnije

Došao napokon Nougat na Xperia Z5. viper89

Ja cu se okušati ovaj puta s nečim drugačijim. Budući da za ajfon nemam para, a dosta mi je Samsunga kupiti cu si Android One GM 5 plus, pa da isprobamo stock Android, a i telefon je sasvim solidan za te pare.

Poslano s mobilnog telefona S7