Picek Imao sam SE P900, čudo za ono vrijeme.

Picek

Note je sve nikad bolje od njega nisan imao, prebacio san se bio na s seriju ali nije mi bilo kao note.

Ne minjan ni ja nesto previse mobitele.

[deleted]

E jebiga ja uvik iman paniku oko takvih stvari pa sve rađe kod nas kupim

Genesis

Je vidio sam nije nista nize od 14 cek je i mescno 1e skuplji.

Ocekiva san nize mamu im jeben.

A na dvi godine pretplate platiti cu preko 5000kn vise nego da uzmem s23ultra

Ja kad god sam gledao te moderne pretplate, to je kurac. Odi u dućan i kupi na 24 rate, u 95% slučajeva je jeftinije

U tcomu je 1414 € pro max, sto me iznenadilo, nize od ocekivanog, ali stranica im je pala pa ne mogu narucit.

Tzereen pa i nije istina, jeftinije te ispadne kod tele operatera, a tarifu ces svejedno placat.

[deleted] ja sam dobio da ostavim mail da ce me obavijestit kad bude uredaj dostupan….

Tzereen

To je samo ako si na bonovima ili na nizoj pretplati ali ako tuces vece pretplate onda je jeftinije nego u ducanu

[deleted] kažem ti iz vlastitog iskustva. Kad god su mi na obnovi pretplate nudili uređaj, kad se te rate zbroje, skuplje je nego u dućanu. Već zadnje 4 obnove je tako.

Ocekivamo pro max se rasproda na stranici.

Ja nista prije recenzija

Miro svugdje je raspordan pro max…obicni i plus se mogu naci

Miro prosle godine nije bas pro max brzo dosao…tek nakon par mjeseci

Genesis

Sto san ja pratio dolazilo je, samo prosle godine je Apple imao sranje sa tvornicama i proizvodnjom pa je bilo manjka i sve je kasnilo.

Miro kako me prolazi hype, sve manje mi se uzima pro max jer sam ja debil i ono, ja to sad moram kupit a 15 Plus je sad dostupan pa mozda to uzmem….curi sam vec narucio iphone 15 pink, ima da me ubije kad joj dodje jer mrzi da joj kupujem skupe stvari 🤣

Genesis

A to ti tako uvik bude ako ne padnes odma kasnije vec pocmes misliti i vagati onda je gotovo.

Ja cekam recenzije pa cu viditi.

Posto nije akcija moren i do tcom ducana narucim pa kad dode dode

@Genesis bome izgleda da san bio u krivu nove posiljke pro max izgleda da nece prije 11 miseca. Tako mi iskacu neka videa po you tubeu.

Aj bar cu dobro pogledati recenzije do onda🤣🤣🤣🤣

I onda ce vec krenuti najave za s24ultra pa cu reci mozda da njega pricekma i tako se vrtim u krug vec 2 godine🤣🤣🤣

Miro tako je bilo i prosle godine…no mislim da je nova posiljka Pro Maxa dosla tamo negdje oko bozica i to za one koji su preorderali(prekasno), ti si ga mogao u slobodnoj prodaji tek na proljece kupit sto je bilo prije 6 mjeseci…

Genesis

A mislin da nije jer san redovno pratio i znalo je uvik biti na tcom stranici, bio sam i u tcentru rekli su da ako ocu mogu naruciti da dode kroz misec dana.

Kad dodu recenzije ako san zadovoljan oden do tcoma narucim pa kad dode dode