prayer

Istina da kockasti oblik zna napraviti rupu u dlanu, ali jedino pod uslovom da ga koristiš bez zaštite. Skoro svi koristimo maske na mobitelu, i ta guma maske mnogo eliminiše oštre uglove pa korištenje postane ugodnije.

I ajde @Miro uzmi taj mobilni već jednom, da smo i mi 7 godina rahat. Počeo sam sanjat i tebe i mobitel.

Prije ću ja opet pojebat nešto (pa makar i Miru) nego će on kupit prokleti mobitel

Miro ovi u Tcomu te vec sanjaju i okrecu ocima kad te vide

Lik se ciganči za 1000e a ubije tu lovu na janjad u par tjedana 😃

Kako kažu slika vridi tisucu rici.

A sad ni ja nebi na ovo se trza i reka da je to montaža pa evo mene sa mobitelom.

Eto mirni ste sad nekoliko godina vi i Tcom i ono glavno @Tuhy ce i dalje biti Suhy

Nagrade

• 500 od Raziel
    Komentar: Čestitke

Giphy - Thank God GIF

Ispiši svoje dojmove nakon par dana. Baš me zanima hoće li ispuniti tvoja očekivanja.

Sad znam da definitivno krešem ove godine 😄😄

• [deleted]

Gasi temu, motaj kablove

Aj da van ne quotan redon

1280e na 2 godine

Drzao njega i iphone 15 pro max ali njega su samo sa 512gb imali i misecno rata za uređaj 20e veca nego sa samsung na 2 godine 500e mi je bilo previse.

A neznan zasto ste mislili da je sad sve normalno i to, stao u sanctu uzeo futrolu i foliju ali folije nije bilo doci ce mi u utorak i sad ja necu otvorin mobitel do onda a to mi je tako spizdilo ženu i malu da su popizdili.

Ej drzin ga na stolu a nisan ga otvorija samo san futrolu otvorija.

Pa ko moze platiti kako ih gledan necu ga otvorin a kopa ih i od gusta bi me plesnule 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

prayer

Samo mob

Jebiga ja tarifu niti ne racunan kad mi je to isti k nju iovako ionako ima i placan

prayer

A sve skupa je 82eura, sad neznan sto je tocno koliko ali razlika izmedu L tarife i unlimited je bila manje od 1 euro pa smo pribacili na unlimited.

Na ženin broj smo uzeli ultru 24 na moj san uzeo njoj ultru 23 prosli misec

Miro malo skupo ali bitno da si se napokon nadogradio 😁

prayer

A danas je nazalost sve skupo ali ovo je najjeftinija verzija bila da uzmem mob.

Sad kad ti dode iphone mozemo ih pariti i prodavati mlade

Samo da nan se nebi desilo da su istog spola onda kurac od potomaka

🤣🤣🤣🤣🤣

Meni je ova S24 Ultra pun pogodak znaci usavrsili su vec gotovo savrsen telefon i napokon nije zaobljen to je ono sto me kod Samsunga dugo smetalo, a i chin je napokon mali. Samo nije to mob za mene jer mi je prevelik, ne nosim nikakve torbice i smetalo bi mi u djepu. Jos veci problem je sto imam relativno male ruke pa mi je i to hendikep. A i skup je znaci dosao bi mi u obzir samo u tarifi a nisam fan tako uzimat mob iako je to ovdje puno isplativije nego kupiti mob odvojeno.

Pogledao danas 3 reviewa za S24 Exynos na njemackom(jer me pomalo strah njihovog SOC-a) i svi su pozitivni tako da mislim da ce taj biti moj iduci ali ima vremena, mora pasti svakako ispod 600€ jer sam skrt dati vise od toga odjednom.

Garrus_V Ma S24 Ultra je stroj. Ali meni isto hebe tih 1300-1500e.

Jbt za to kupiš dosta dobar pc, ps5 i dobar midrange telefon.

Fakat pretjeruju više s tim cijenama…

i kaj je najgore još moraš investirat u nekakvu zaštitu za ekran, pa tpu maskicu i adapter za punjenje.