I što je najjače, taj Samsungov Note 10 je toliko kvalitetno odrađen da ga komotno do februara sljedeće godine možeš gurati, neće osjetiti nikakve nedostatke.

Fenix bilo što, samo da ga kupi napokon. Vidim da ga iz T-Coma fakat navlače. Zato kažem da je onda ako toliko želiš taj mobitel, čak bolje uzet po punoj cijeni u dućanu, nego trošiti živce ovako.

Neće ga frajer nikad uzet 😀

Meni brat u Njemačkoj ima tarifu od 35 EUR na 24 mjeseca a jednokratno platio S23 50 EUR! Ma ja keširao za S23 ultra 1300 lol imam wi-fi doma i na poslu i bez ikakve tarife 🤣🤣!

Da sam Miro kupio bi S23U sada jer će pojeftiniti, a ovaj novi gotovo ništa osim AI koji ti ne treba nije donio. I za tu razliku bi kupio 2 janjca i pozvao buza na janjetinu s ražnja zbog odličnih ekonomskih savjeta.

buz

Taj AI dođe i na S23 Ultra u prvoj polovici godine!

Cocktease-ate me dnevno s tim mobitelima i nisam mogao izdržati više 😂

chono ako te zanima jel valja, trebo si pitat onda prije nego što si uzeo 😀.

Mislim da ni nema recenzija još, jer je baš skroz novi, ali da, za te pare izgleda jako dobro. Ima praktički sve bitno.

U biti cijela nova 13 note serija je odlična, naročito pro+. Pogotovo kad se gleda cijena.

Tzereen

A pogleda san 2 puta video, kud nije nasra mobitel nego ga ovoliko nahvalio

Taj kockasti oblik mi se nikako je sviđa, izgleda kao da će ti se zabiti u dlan s tim rubovima tj dosta neugodno za korištenje.

prayer

A mene od iphonea odbija taj zaobljeni stil jer san na kockastom vec godinama.

I bode me u oko veliki izrez za kameru na ekranu ova tockica na samsungu mi je draza

Uglavnom mislin da opet iden đir do tcoma🤣🤣🤣🤣🤣

Miro

Ma ja sam oduvijek imao mobitele sa zaobljenim oblikom, čak je i zadnji S6 od Samsunga kojeg sam imao je bio zaobljen. Valjda je stvar navike 🤷‍♂️

prayer

Tocno to samo stvar navike nista drugo.

Evo cekan u redu za tehnicki na autu nakon toga iden na redovno javljanje u tcoma🤣🤣🤣🤣

Tzereen

Evo kako je danas aktualno oce li Brekalo u Hajduka nakon sto ga je Dinamo sjeba kladionice su dale ponudu sto ce prije biti Brekalo u Hajduka ili Miro kupiti mobitel

Nagrade

• 100 od [deleted]
              Komentar: vracas x10
            • 100 od [deleted]
              Komentar: vracas x10