- Uređivano
Prije ću ja opet pojebat nešto (pa makar i Miru) nego će on kupit prokleti mobitel
Prije ću ja opet pojebat nešto (pa makar i Miru) nego će on kupit prokleti mobitel
Lik se ciganči za 1000e a ubije tu lovu na janjad u par tjedana
Sad znam da definitivno krešem ove godine
Gasi temu, motaj kablove
Aj da van ne quotan redon
1280e na 2 godine
Drzao njega i iphone 15 pro max ali njega su samo sa 512gb imali i misecno rata za uređaj 20e veca nego sa samsung na 2 godine 500e mi je bilo previse.
A neznan zasto ste mislili da je sad sve normalno i to, stao u sanctu uzeo futrolu i foliju ali folije nije bilo doci ce mi u utorak i sad ja necu otvorin mobitel do onda a to mi je tako spizdilo ženu i malu da su popizdili.
Ej drzin ga na stolu a nisan ga otvorija samo san futrolu otvorija.
Pa ko moze platiti kako ih gledan necu ga otvorin a kopa ih i od gusta bi me plesnule
Meni je ova S24 Ultra pun pogodak znaci usavrsili su vec gotovo savrsen telefon i napokon nije zaobljen to je ono sto me kod Samsunga dugo smetalo, a i chin je napokon mali. Samo nije to mob za mene jer mi je prevelik, ne nosim nikakve torbice i smetalo bi mi u djepu. Jos veci problem je sto imam relativno male ruke pa mi je i to hendikep. A i skup je znaci dosao bi mi u obzir samo u tarifi a nisam fan tako uzimat mob iako je to ovdje puno isplativije nego kupiti mob odvojeno.
Pogledao danas 3 reviewa za S24 Exynos na njemackom(jer me pomalo strah njihovog SOC-a) i svi su pozitivni tako da mislim da ce taj biti moj iduci ali ima vremena, mora pasti svakako ispod 600€ jer sam skrt dati vise od toga odjednom.
Garrus_V Ma S24 Ultra je stroj. Ali meni isto hebe tih 1300-1500e.
Jbt za to kupiš dosta dobar pc, ps5 i dobar midrange telefon.
Fakat pretjeruju više s tim cijenama…
i kaj je najgore još moraš investirat u nekakvu zaštitu za ekran, pa tpu maskicu i adapter za punjenje.
Ja evo svog 15 pm vec 3 mjeseca nosim bez maskice, nema i dalje niti jednu ogrebotinu.
A kupio dvije maskice za 80€, kad sam i mobitel kupio.
Koji god mobitel budem imao vise nikad nece biti u zastiti full commando