Tzereen

Evo kako je danas aktualno oce li Brekalo u Hajduka nakon sto ga je Dinamo sjeba kladionice su dale ponudu sto ce prije biti Brekalo u Hajduka ili Miro kupiti mobitel

Nagrade

• 100 od [deleted]
    Komentar: vracas x10
  • 100 od [deleted]
    Komentar: vracas x10
    • [deleted]

Miro ako ne kupis mobitel vracas x10

Par da će kupiti i nepar da neće. Idemo sada bez ikakvih izlika! Ha-Ha-Ha

KOCKA JE SVOJE REKLA

prayer

Istina da kockasti oblik zna napraviti rupu u dlanu, ali jedino pod uslovom da ga koristiš bez zaštite. Skoro svi koristimo maske na mobitelu, i ta guma maske mnogo eliminiše oštre uglove pa korištenje postane ugodnije.

I ajde @Miro uzmi taj mobilni već jednom, da smo i mi 7 godina rahat. Počeo sam sanjat i tebe i mobitel.

Prije ću ja opet pojebat nešto (pa makar i Miru) nego će on kupit prokleti mobitel

Miro ovi u Tcomu te vec sanjaju i okrecu ocima kad te vide

Lik se ciganči za 1000e a ubije tu lovu na janjad u par tjedana 😃

Kako kažu slika vridi tisucu rici.

A sad ni ja nebi na ovo se trza i reka da je to montaža pa evo mene sa mobitelom.

Eto mirni ste sad nekoliko godina vi i Tcom i ono glavno @Tuhy ce i dalje biti Suhy

Nagrade

• 500 od Raziel
      Komentar: Čestitke

Giphy - Thank God GIF

Ispiši svoje dojmove nakon par dana. Baš me zanima hoće li ispuniti tvoja očekivanja.

Sad znam da definitivno krešem ove godine 😄😄

• [deleted]

Gasi temu, motaj kablove

Aj da van ne quotan redon

1280e na 2 godine

Drzao njega i iphone 15 pro max ali njega su samo sa 512gb imali i misecno rata za uređaj 20e veca nego sa samsung na 2 godine 500e mi je bilo previse.

A neznan zasto ste mislili da je sad sve normalno i to, stao u sanctu uzeo futrolu i foliju ali folije nije bilo doci ce mi u utorak i sad ja necu otvorin mobitel do onda a to mi je tako spizdilo ženu i malu da su popizdili.

Ej drzin ga na stolu a nisan ga otvorija samo san futrolu otvorija.

Pa ko moze platiti kako ih gledan necu ga otvorin a kopa ih i od gusta bi me plesnule 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

prayer

Samo mob

Jebiga ja tarifu niti ne racunan kad mi je to isti k nju iovako ionako ima i placan