doctorfreak o jebo me pas ako sam ja tek sad skuzio da pričamo o DS2
idem si pucati u koljeno
doctorfreak o jebo me pas ako sam ja tek sad skuzio da pričamo o DS2
idem si pucati u koljeno
doctorfreak isuse idem si pucati u drugo koljeno i moram očito spavati budan od 6 čitav dan vozim i obavljam poslove neke
OK za DS3 uzmi 66 str i stavi vortdov hammer (prvi boss soul) i pobjedio si igru
Iako Ledo ima veći dmg kad računaš cold procove od vortda, nekako nije dobar trade off.
ali definitivno Vortd, Ledo i Greatleaf su 3 najjača str oružja u DS3 (mace je isto brutalno jak, moj omiljeni starter weapon, ali ima perserverence kao Vordt pa ga nisam računao)
btw udarajte mi fejspalm, ovo je sramota da sam toliko blind
Ovaj Champion Gundyr misli da je u Tekkenu, nasjeo sam na udarac nogom 10 puta.
Bez brige u NG pada ispod 10sec
Navodno rade remaster ove igre. Tako sam barem pročitao.
deathwish mislim da je tu problem jer i Sony i From moraju dati zeleno svijetlo. Sve se bojim da rade Remake, a to ne bih volio da pokakaju art koji ima BB. Demon Souls Remake je potpuno promjenio dizajn nekih bosseva, a i sama atmosfera je drugačija.
Isto je sa Shadow of te Colossus rimejk gdje je Lightning promjenjen, a to mi je baš davalo posebnu čar. Da ne spominjem Wanderovo lice.
Ljepi moj DS3. Kojeg sam prešao valjda 8 puta. I kojeg mi je pun k
fensisuperstar Ti da bi me bičslepo moraš me stić, a da bi me stigao trebaju ti jedno 4 života pokušavanja nakon čega ćeš skužit da ipak ne možeš. Uostalom, tko želi igrat igru gdje ga fensi samo želi zguza
foggy Ti da bi me bičslepo moraš me stić
fensisuperstar Ha umirem
Ne trebaš sumnjati u agility Fensija kad potegne iz 80% alkoholnog estusa + speech stat ode na 100. Potvrđeno na #FFA☆ okupljanju.
I ja bih prije BB remaster ako već moram birati. Ali ako ih kupi Sony ionako će izmilkat sve do zadnje kapi.
Zero agility Fensija