doctorfreak isuse idem si pucati u drugo koljeno i moram očito spavati 😃 budan od 6 čitav dan vozim i obavljam poslove neke 😃

OK za DS3 uzmi 66 str i stavi vortdov hammer (prvi boss soul) i pobjedio si igru

😃
😃
😃
1 / 3
(čim dobiješ vortd hammer odjebi bilo koji str weapon ) upalis perserverence prije nego te boss zvekne i onda R1 R1 R1 R1 opet weapon art R1 R1 R1 R1 pa opet weapon art R1 R1 i tu negdje je skoro svaki boss mrtav Hyperarmor i dmg absorb na par sekundi i jos svakih par udaraca procas cold

Iako Ledo ima veći dmg kad računaš cold procove od vortda, nekako nije dobar trade off.
ali definitivno Vortd, Ledo i Greatleaf su 3 najjača str oružja u DS3 (mace je isto brutalno jak, moj omiljeni starter weapon, ali ima perserverence kao Vordt pa ga nisam računao)

btw udarajte mi fejspalm, ovo je sramota da sam toliko blind 😃

2 mjeseci kasnije

Ovaj Champion Gundyr misli da je u Tekkenu, nasjeo sam na udarac nogom 10 puta. 🤣

2 godine kasnije
6 mjeseci kasnije
3 mjeseci kasnije

deathwish mislim da je tu problem jer i Sony i From moraju dati zeleno svijetlo. Sve se bojim da rade Remake, a to ne bih volio da pokakaju art koji ima BB. Demon Souls Remake je potpuno promjenio dizajn nekih bosseva, a i sama atmosfera je drugačija.

Isto je sa Shadow of te Colossus rimejk gdje je Lightning promjenjen, a to mi je baš davalo posebnu čar. Da ne spominjem Wanderovo lice.

Ljepi moj DS3. Kojeg sam prešao valjda 8 puta. I kojeg mi je pun k 😃

fensisuperstar Ti da bi me bičslepo moraš me stić, a da bi me stigao trebaju ti jedno 4 života pokušavanja nakon čega ćeš skužit da ipak ne možeš. Uostalom, tko želi igrat igru gdje ga fensi samo želi zguza 😃

Ne trebaš sumnjati u agility Fensija kad potegne iz 80% alkoholnog estusa + speech stat ode na 100. Potvrđeno na #FFA☆ okupljanju.

I ja bih prije BB remaster ako već moram birati. Ali ako ih kupi Sony ionako će izmilkat sve do zadnje kapi.