doctorfreak A jesi se zaletio samo tak.Kud baš u to DLC područje,to se prelazi sa Lv.60-80.Imaš zaebano strašno područje i završni boss je u 3 faze.Tak da je preporuka,vrati se kasnije.
Imaš roadmap na DarkSouls3wiki pa pratiš kud moraš ić.

milicevic87 Mislim da da, ona sa kosom i čeličnim mudima. Znači trenirala me cijeli dan. Jedan od najtežih Souls bosseva ako se mene pita.

master_x Je,Sister Friede il tak nekak.

E ona mi je od svih DS3 bosseva najviše muke zadavala. Ona i onaj zmaj Midir.

ajte souls masteri...poslikao sam trenutne statse...kaj imam od weapona...i gdje sam trenutno...

Ciljam na strenght build...

Koji weapon u ovom dijelu igre uzet i dic ga?

1 / 4

@fensisuperstar di si sad xD

doctorfreak Pa ne znam,ja sam koristio onaj početni mač skoro do sredine igre,Claymore.Neki Greatsword.Kasnije kad sam pronašao FUME,samo sam njega koristio do kraja igre.Nije mi nit štit trebao.Sad ovisi jel igraš na STR ili Mage.Preporuka je investirat što više u Endurance,Vitality,Vigor te Strenght.U DS3 nema toliko AOE bosseva ko u Elden Ringu.Al nit se ne možeš tolko "nabildat" da bi mogao gazit sve bez problema.Treba jako dugo vremena za farmat.Prsteni također igraju veliku ulogu.

doctorfreak Eto me.

1. Zweihander

2. Blasphemous Blade ako odeš još kasnije na faith

3. Marais Executioner's Sword ako odeš na arcane

i kasnije kad digneš str na zavidnu razinu

1. Greatsword u jednoj ruci i kasnije Watchdog's Greatsword u drugoj ruci (ili bilo koji drugi colossal ) 99 str i abjuzaš situaciju da su trenutno colossal weaponi toliko overpowered

@fensisuperstar

Nemam cvaju ali upravo sam nabildao 28 str i odmah stavio ovo, say hello to my little friend:

Jel ima smisla odmah i infusat sa raw gem?
    I nakon toga još dizat preko reinforca?

Inače two hander je bomba...kakav shield 😃

doctorfreak isuse idem si pucati u drugo koljeno i moram očito spavati 😃 budan od 6 čitav dan vozim i obavljam poslove neke 😃

OK za DS3 uzmi 66 str i stavi vortdov hammer (prvi boss soul) i pobjedio si igru

😃
      😃
      😃
      1 / 3
      (čim dobiješ vortd hammer odjebi bilo koji str weapon ) upalis perserverence prije nego te boss zvekne i onda R1 R1 R1 R1 opet weapon art R1 R1 R1 R1 pa opet weapon art R1 R1 i tu negdje je skoro svaki boss mrtav Hyperarmor i dmg absorb na par sekundi i jos svakih par udaraca procas cold

Iako Ledo ima veći dmg kad računaš cold procove od vortda, nekako nije dobar trade off.
      ali definitivno Vortd, Ledo i Greatleaf su 3 najjača str oružja u DS3 (mace je isto brutalno jak, moj omiljeni starter weapon, ali ima perserverence kao Vordt pa ga nisam računao)

btw udarajte mi fejspalm, ovo je sramota da sam toliko blind 😃

2 mjeseci kasnije

Ovaj Champion Gundyr misli da je u Tekkenu, nasjeo sam na udarac nogom 10 puta. 🤣

2 godine kasnije
      6 mjeseci kasnije