2 godine kasnije
6 mjeseci kasnije
3 mjeseci kasnije

deathwish mislim da je tu problem jer i Sony i From moraju dati zeleno svijetlo. Sve se bojim da rade Remake, a to ne bih volio da pokakaju art koji ima BB. Demon Souls Remake je potpuno promjenio dizajn nekih bosseva, a i sama atmosfera je drugačija.

Isto je sa Shadow of te Colossus rimejk gdje je Lightning promjenjen, a to mi je baš davalo posebnu čar. Da ne spominjem Wanderovo lice.

Ljepi moj DS3. Kojeg sam prešao valjda 8 puta. I kojeg mi je pun k 😃

fensisuperstar Ti da bi me bičslepo moraš me stić, a da bi me stigao trebaju ti jedno 4 života pokušavanja nakon čega ćeš skužit da ipak ne možeš. Uostalom, tko želi igrat igru gdje ga fensi samo želi zguza 😃

Ne trebaš sumnjati u agility Fensija kad potegne iz 80% alkoholnog estusa + speech stat ode na 100. Potvrđeno na #FFA☆ okupljanju.

I ja bih prije BB remaster ako već moram birati. Ali ako ih kupi Sony ionako će izmilkat sve do zadnje kapi.

Moze DS3 remaster ali samo zbog pvp-a. Najzabavniji.

DS3 mi je definitivno najdraža Souls igra (čak i ispred Eldena i Bloodbornea), ali nisam siguran dal bih uzel Remaster.

Imam 3 il 4 prijelaza, stvarno sam ga isguštal.

Mislim, realno, jedem govna i vjerojatno bih bil među prvom trojicom na forumu koji bih ga kupil, ali baš mi djeluje nepotrebno da dobije remaster izdanje.

Tuhy DS3 mi je definitivno najdraža Souls igra (čak i ispred Eldena i Bloodbornea)

Sve ti opraštam (nije da imam nešto, ali i to opraštam).

maverick Navodno rade remaster ove igre.

Stvarno nema potrebe za ovime. DS3 izgleda dovoljno dobro i ne treba mu nikakav remaster.