milicevic87 Mislim da da, ona sa kosom i čeličnim mudima. Znači trenirala me cijeli dan. Jedan od najtežih Souls bosseva ako se mene pita.
Dark Souls III
milicevic87 Je,Sister Friede il tak nekak.
master_x Je,Sister Friede il tak nekak.
E ona mi je od svih DS3 bosseva najviše muke zadavala. Ona i onaj zmaj Midir.
- Uređivano
ajte souls masteri...poslikao sam trenutne statse...kaj imam od weapona...i gdje sam trenutno...
Ciljam na strenght build...
Koji weapon u ovom dijelu igre uzet i dic ga?
@fensisuperstar di si sad xD
doctorfreak Pred 4 god. sam završio igru tako da se ne sjećam gdje,kud i kamo,dalje.Tu ti je kompletno objašnjeno kuda moraš ić - https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Walkthrough
master_x Je thx po tome sad prelazim..
samo se dvoumim za weapon...vjerovatno cu krenut sa butcherovim oružjem
- Uređivano
doctorfreak Pa ne znam,ja sam koristio onaj početni mač skoro do sredine igre,Claymore.Neki Greatsword.Kasnije kad sam pronašao FUME,samo sam njega koristio do kraja igre.Nije mi nit štit trebao.Sad ovisi jel igraš na STR ili Mage.Preporuka je investirat što više u Endurance,Vitality,Vigor te Strenght.U DS3 nema toliko AOE bosseva ko u Elden Ringu.Al nit se ne možeš tolko "nabildat" da bi mogao gazit sve bez problema.Treba jako dugo vremena za farmat.Prsteni također igraju veliku ulogu.
doctorfreak Eto me.
Blasphemous Blade ako odeš još kasnije na faith
Marais Executioner's Sword ako odeš na arcane
i kasnije kad digneš str na zavidnu razinu
- Greatsword u jednoj ruci i kasnije Watchdog's Greatsword u drugoj ruci (ili bilo koji drugi colossal ) 99 str i abjuzaš situaciju da su trenutno colossal weaponi toliko overpowered
doctorfreak o jebo me pas ako sam ja tek sad skuzio da pričamo o DS2
idem si pucati u koljeno
- Uređivano
doctorfreak isuse idem si pucati u drugo koljeno i moram očito spavati budan od 6 čitav dan vozim i obavljam poslove neke
OK za DS3 uzmi 66 str i stavi vortdov hammer (prvi boss soul) i pobjedio si igru
Iako Ledo ima veći dmg kad računaš cold procove od vortda, nekako nije dobar trade off.
ali definitivno Vortd, Ledo i Greatleaf su 3 najjača str oružja u DS3 (mace je isto brutalno jak, moj omiljeni starter weapon, ali ima perserverence kao Vordt pa ga nisam računao)
btw udarajte mi fejspalm, ovo je sramota da sam toliko blind
Ovaj Champion Gundyr misli da je u Tekkenu, nasjeo sam na udarac nogom 10 puta.
Bez brige u NG pada ispod 10sec
Navodno rade remaster ove igre. Tako sam barem pročitao.