Sve što sam dosad pročitao/pogledao totalno vuče na DS1 sa nekim novim mehanikama koje me živo interesuju.

Hvala Bogu pa se riposte vraća iz DS1, mrzio sam onaj u DS2.

Šta je bilo sa riposte u dvojci?

Po meni je problem bio u presporom izvodenju. Pariras, pa lik padne na guzicu, pa mu u meduvremenu mozes poslati poruku i tek onda riposte. Dok je riposte u prvome dijelu, i sad trecem, instant, a cini se da se vratio i backstab iz jedinice.

Lik takoder kaze da su kretnje karaktera puno slicnje onima iz jedinice. Hajp!

Ovo što Vale kaže, znači i prelako ga je za izvesti, imaš skoro dupli frame count razlike za razliku od DS1.

Budem uskoro isprobao iz prve ruke. Ali dvojka je sve u svemu ok? Mislim ionako ću je proći jer jedva čekam DSIII.

Odlična, odlična igra, no doubt about it.

Samo su Miyazaki-jeve igre za koju nijansu bolje.
Ali kad porediš DS2 sa ostalim igrama na tržištu, vrh!

Pogotovo sa ovim zadnjim dlc-ovima, ima da uživaš samo tako.

Poslao bih ti jedan fantastičan video, sa kojim se 90% slažem oko nekih pojedinih "mana", ali to ti sendam kad pređeš igru .

Evo prvih dojmova od Soulbrandt ekipe, plus par dobro poznatih gostiju. ( Vaati navodno bolestan, inace bi im se i on pridruzio)

Uvijek zanimljivo cuti sto ima za reci uglavnom PvP ekipa.

http://youtu.be/4d0fiNqd1OQ

Odlična, odlična igra, no doubt about it.

Samo su Miyazaki-jeve igre za koju nijansu bolje.
Ali kad porediš DS2 sa ostalim igrama na tržištu, vrh!

Pogotovo sa ovim zadnjim dlc-ovima, ima da uživaš samo tako.

Poslao bih ti jedan fantastičan video, sa kojim se 90% slažem oko nekih pojedinih "mana", ali to ti sendam kad pređeš igru .
mislis na onaj pola sata di tip prica o tome kako je svijet nepovezan i kako enemy uniti nemaju downtime i da naspram dark souls i demon souls prate 360° tvoje kretnje?

genijalan video i doslovno je opisao moje frustracije s igrom

https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI

Jel mislimo na ovaj?

yep tocno taj

sjecam se kad sam bio pricao ljudima da mi se to desava i da mi takav dojam ima igra svi su bili ono ma ne nije cini ti se il nemas skilla 
onda sam nasao taj video

Dark Souls 3 began dev ~1 year before release of DKS2 #1
According to well known souls YouTuber AGermanSpy who attended the behind closed doors demo for Dark Souls 3, Miyazaki clarified that the title had already started development 1 year prior to the release of the second title in the series. He discusses this along with a bunch other new info and gameplay insights with a handful of other YouTubers on his most recent SOULBRANDT podcast.

WARNING: The linked podcast is rather long but the development timeline reveal is near the beginning.

As someone who was surprised by the rapid development turnaround for Dark Souls 3 and a bit concerned about the impact such a turnaround would have on quality/content, this is fantastic news. It proves the title has been in development significantly longer than most thought and makes me far less skeptical about the release timing.

Update:

Originally Posted by RexNovis

Just saw the video Vaati posted confirming the development time frame as well. Lots of other exciting info as well. Definitely worth checking out if you're a fan of the Souls series. (and also significantly shorter than the podcast I linked from AGermanSpy)

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1068919

Na koju je foru moguce da postoji više lord of cindera u jednom ciklusu il sam ja nekaj krivo shvatio ?

Vaati je reko da je sve prepuno vatre možda je to naznaka da je vremenski smješteno u age of fire(znaci nakon poraza everlasting dragona). Također zagoreni vitezi su me odmah asocirali na opis black knighta i to kak je to zapravo čađa jer su se borili protiv demona u lost izalithu.

I da jedina stvar koja me smete je skoro pa najavljen odlazak iz fantasy sheme u sljedecim nastavcima.

Lords of cinder je mozda nesto drugacije od gwyna
moguce to kaj si reko al vidjet cemo ovak i onak nemozes komentirat previse te stvari dok neko nesakupi sve iteme

to kaj bi moglo bit fantasy?
pa gle ista stvar samo smjestena u japan? malo morbidnije kreature isto
nikad neznas

Ja se divim svima koji mogu pratit priču Dark Soulsa.

https://www.youtube.com/user/VaatiVidya

Uživaj.

Kad skužiš kolko je duboko prica i kolko ima zanimljivih suptilnih poveznica između nastavaka bit ce ti jos bolja igra.

Ja bi nekad fakat voli izbrisat pamcenje da mogu gledat ovaj kanal bez ikakvog znanja.
A i da mogu zagrat igru bez da znam di je svaki protivnik.

6 dana kasnije

https://www.youtube.com/user/VaatiVidya

Uživaj.

Kad skužiš kolko je duboko prica i kolko ima zanimljivih suptilnih poveznica između nastavaka bit ce ti jos bolja igra.

Ja bi nekad fakat voli izbrisat pamcenje da mogu gledat ovaj kanal bez ikakvog znanja.
A i da mogu zagrat igru bez da znam di je svaki protivnik.
nisi jedini
ja se sjecam da jedino kaj sam pital u vezi igre je cca kojim redom da rijesavam igru da neodem u najtezu zonu i nemogu nazad pa da moram new game hah
jer nisam znao nista prakticki
najbolje je tak prec igru i nikad vise nije isto ko prvi put

Dark Souls Series Has Sold 8 Million Copies Worldwide, 40% Coming From The PC Platform

Bandai Namco has revealed that its Dark Souls series has sold 8 million copies worldwide. However, what’s interesting here is that 40% of those sales is from the PC. Yeap, you read that right. Even though the first Dark Souls game got an awful port – and the PC version of Dark Souls 2 lacked the advanced lighting system that was showcased prior to the game’s release – this series has managed to sell 3.2 million copies on PC alone.

Going into more details – and according to Steamspy’s stats – the first Dark Souls game has sold 1,966,773 copies, while Dark Souls 2 and Dark Souls 2: Scholar of the First Sin have sold 987,618 and 248,659 copies, respectively.

This is definitely amazing news for PC gamers as these sales prove that PC gamers have embraced this title.

Here is hoping that Dark Souls III will be better optimized – in every aspect – than its predecessors.

http://www.dsogaming.com/news/dark-souls-series-has-sold-8-million-copies-worldwide-40-coming-from-the-pc-platform/