The Phoenix Suns are an American professional basketball team based in Phoenix, Arizona. The Suns compete in the National Basketball Association (NBA), as a member of the league's Western Conference Pacific Division. The Suns are the only team in their division not based in California. The Suns play their home games at the PHX Arena.
The Suns are the only one of Arizona's major professional sports franchises which uses "Phoenix" instead of "Arizona" as its geographical identifier. The Suns own the NBA's seventh-best all-time winning percentage, and have the second highest winning percentage of any teams to have never won an NBA championship. Under Johnson, and after trading for perennial NBA All-Star Charles Barkley, and combined with the output of Tom Chambers and Dan Majerle, the Suns reached the playoffs for a franchise-record thirteen consecutive appearances and remained a regular title contender throughout the 1990s, and reached the 1993 NBA Finals. However, the team would again fail to win a championship, and entered into another period of mediocrity until the early part of the 2000s.
PHOENIX SUNS - SEASON ONE | 9 MIN Q LENGHT | HOF SETTING - CUSTOM SLIDERS | 64-18 RECORD - 1st IN WESTERN CONF.
Napokon igram PS5 verziju igre i ja sam oduševljen. Iako zapravo ne postoji mod kao na PS4 i PC verziji, gdje ćemo nastaviti od NBA TODAY s današnjim datumom preuzet neki tim, uspio sam pronać SCENARIO, gdje se skine upravo simulirani dio sezone do tog datuma koji je u stvarnosti. Tako da sam preuzeo Sunse pri 2-0 protiv Dallasa u playoffu. Razlika je nebo i zemlja koliko je naprednija igra na Playstationu 5! Mislim da teško da može bolje od ovog, jer igrači doslovce hodaju stilom kao što je u stvarnosti, a di tek kretnje u igri i mogućnosti te skillovi koje imaju. Izgledom su napredniji dve generacije od onog što nudi trenutna PC i PS4 verzija igre. Ono što je daleko naprednije nego ijedna igra u 2K serijalu je hype oko playoffa; ne samo da se to osjeti na tribinama i kod komentatora, nego i kod analize samog playoffa na poluvremenima i konstatno se prati situacija kod ostalih tekmi. A da ne kažem da kod svake najave utakmice, narator točno govori u kojoj su situaciji dva kluba, dali slijedi 4-0 i takozvana METLA ili ulazimo u sedmu utakmicu i tzv. win or go home - apsolutno nevjerojatno. Sami gameplay je ČUDO; ali stvarno nestvarno prenesena košarka u digitalni oblik. To mi na videjima nije uopće tako djelovalo, ali kako igram s 2K kamerom, to je nebo i zemlja od onog broadcast prijenosa utakmica s You Tubea. Cilj preuzimanja je stvorit novu dinastiju od Sunsa koja će mljet sve pred sobom. Treba iskoristiti veličanstvenog Point GOD-a CP3-a i omogućit mu napokon naslov u zadnjem stadiju karijere. Momčad je predobra i stvarno mislim da Sunsi imaju najviše šanse za naslov od svih ekipa. A sada natrag na report, kojih će biti još i više kroz desetak dana. Sunsi ganjaju svoje drugo uzastopno finale te svoj prvi naslov.
Laganih 3-0 iako je Dončić bio blizu da smanji seriju na 2-1 s nevjerojatnih 60 koševa. Gotovo triple double sa 60 poena; samo asist manje za TD. Nevjerojatnih 26-38 iz igre i 8-15 za tricu. Trenutačno je na 38.6 koševa u playoffu. Na posljetku Sunsi su slavili i u četvrtoj utakmici protiv Dallasa i s metlom počastili Dončića i Mavse te im zaželjeli još bolju iduću godinu. Sljedeća serija ide protiv Warriorsa. GSW su riješili Memphis iz sedme tek utakmice. Kao i Boston Buckse. Miami je "metlirao" Philu i imamo zaista sjajno polufinale konferencija. Sunsi/Wariorsi te Miami i Boston. Prva utakmica protiv Warriorsa 126:117 i vodimo u seriji 1:0. Druga utakmica i možete pogledat CP3-ev Buzzer Beater!
Serija se seli u San Francisco, Chase Center, gdje je jedna od najvatrenijih atmosfera! Warriorsi i Curry igrali su fenomenalno i većinu vremena držali vodstvo od 20 razlike, da bi napravio veliki comeback te spušio utakmicu Curryevom tricom par sekundi prije kraja. Nažalost Devin Booker promašio je zadnji put i Warriorsi su smanjili na 2:1 seriju. Idemo dalje za iste pare!
Nakon što su Warriorsi se ponadali ovom pobjedom da bi mogli okrenut seriju i vratit se u veliko NBA finale, usljedio je hladan tuš za njih i sljedeće dvije pobjede i naslov konferencije pripao je meni i Sunsima. PHX ima 12-3 do finala i očekuje nas opaka serija protiv Bostona koji je u sedmoj utakmici tek uspio proć fenomenalni Miami Heat kojem je izmaklo još jedno finale nakon godinu dana pauze. Druga godina zaredom u finalu i mislim da je vrijeme da napokon trofej "Larry O'Brien" od u vitrine kluba Phoenix Sunsa. Dobra vijest za hrvatske obožavatelje Sunsa i lika te djela Dario Šarića jest da se on u potpunosti oporavio i vjeruje se da će konkurirat za sastav. Dario već mjesec i pol dana je u punom treningu i osjeća se spremno ako treba da pomogne.
Prošlo je 12 godina otkako su Boston Celticsi bili u finalu. Sedma utakmica protiv Miami je bila biti ili ne biti te su vrhunski kooperanti Brown i Tatum bili nazaslužniji za sljavlje 129:107 protiv "vrućina". 41 poen Browna i 34 Tatuma za prvo njihovo veliko NBA finale otkako su u klubu. Bilo bi samo vrijedno spomenuti da je Curry svoju seriju protiv Sunsa završio s prosječnih 44.6 poena što je rekord playoff polufinala. A do drugog reporta pogledajte cijelu utakmicu s najavom protiv BOSTONA! Game 1...