The Phoenix Suns are an American professional basketball team based in Phoenix, Arizona. The Suns compete in the National Basketball Association (NBA), as a member of the league's Western Conference Pacific Division. The Suns are the only team in their division not based in California. The Suns play their home games at the PHX Arena.
The Suns are the only one of Arizona's major professional sports franchises which uses "Phoenix" instead of "Arizona" as its geographical identifier. The Suns own the NBA's seventh-best all-time winning percentage, and have the second highest winning percentage of any teams to have never won an NBA championship. Under Johnson, and after trading for perennial NBA All-Star Charles Barkley, and combined with the output of Tom Chambers and Dan Majerle, the Suns reached the playoffs for a franchise-record thirteen consecutive appearances and remained a regular title contender throughout the 1990s, and reached the 1993 NBA Finals. However, the team would again fail to win a championship, and entered into another period of mediocrity until the early part of the 2000s.
PHEONIX SUNS - SEASON ONE | 8 MIN Q LENGHT | HOF SETTING - CUSTOM SLIDERS | 0-0 RECORD - XX IN EASTERN CONF.
-- ROAD TO NBA CHAMPIONSHIP --
Toliko sam već toga zmješao u prošloj karijeri s Miami Heatom da više nisam mogao pohvatat ni svoje ručno rađene transfere ni šta se u stvarnosti dešava, puno previše se toga promjenilo i izgubio sam totalno kompas i imerziju, pa sam odlučio krenut u novi save, novu karijeru s novim timom, ovog puta dosta sa slabijom momčadi nego što je to bio Miami s James Hardenom. U svojem prvom videu u uvodu sam se dotakao igrača koje sam uspio potpisat na početku same sezone i ostavljam si za pravo da ću nadalje ručno prebacivat igrače kako će to i u stvarnosti biti, a tek od iduće godine možda razmišljat kako rebuildat neke momčadi i nekim all starovima približit mogućnost da osvoje svoj prvi NBA prsten.
Ukoliko ozljede zaobiđu DeMarcusa Cousinsa Sunsi će imat ogromnu prednost s dva BIG mena, a opet moći ću kombinirati Aytona i Cousinsa kao zamjene jedan drugome, ali i kao obojicu na parketu, jer je Cousins svestraniji nešto pa može odigrati vrhunsku rolu i kao PF. Ben McLemore je recimo enigma i stavio sam ga kao startera, no kao i u slučaju Jae Crowdera nije sigurno da će i ostati starteri. Mikal Bridges će vjerojatno dobiti blagu prednost kao starter, dok će se za startnu petorku na PF poziciji tokom sezone boriti Jae, Dario i DeMarcus čak, sve ovisi kako će mi pasati njihove minute i općenito igra tokom sezone. No ajmo reć da bih mogao biti zaista veliko izenenađenje ove sezone. Chris Paul bi trebao rasteretiti Devona Bookera, koji opet ima vrhunske igrače oko sebe pa će samim time i njegova lepršavost sada više doći do izražaja...