Real life Lakersi su mi sjebali totalno ljubav prema onome što se događa u igri, pa odustajem od te sezone s njime, jer mi se IRL gade trenutno. Pikiram MyLeague mode koji te može prebaciti na vođenje momčadi u aktualnoj sezoni baš onako kako stvari trenutno stoje u stvarnosti. Kao što sam rekao u ovom uvodnom videu, gajim velike simpatije prema Luki Dončiću te Mavsima i imam sjajnu viziju kako bi mogli Mavsi postati contenderi već ove godine, pa pogledajte u uvodnom videu prvu utakmicu nakon preuzimanja ove momčadi kao i trejdove koje sam napravio.
Legendarna 2011. godina i moram naglasiti kako je Dallas stigao potpuno zasluženo do pobjede osvojivši jedini NBA naslov, čime su i veliki igrači te momčadi stigli do toliko željenog i prstena. Ponajprije Dirk Nowitzki, Jason Kidd, Jason Terry, Shawn Marion, ali i ostatak družine osvajanjem tog naslova nisu više igrači bez prstena, a prva dvojica, jedan već Hall of Fame (Kidd), a drugi će u idućim godinama ući, mogu reći da su postigli sve u NBA ligi. Dallas je tokom čitavog doigravanja pokazivao veteransku igru, koja se posebno očitovala u posljednjim minutama utakmica, kada su u nekoliko navrata preokretali vodstva svojih protivnika, a upravo jedan takav preokret u drugoj utakmici je možda bio ključan za ishod čitavog finala, kada su u posljednjih pet minuta nadoknadili 15 poena zaostatka i unijeli novi život na put prema tituli. Sada je na redu Luka Dončić i društvo da Dallasu donesu drugi naslov NBA prvaka...
Moram priznat da sam napravio fenomenalan posao sa slaganjem ove momčadi, pa bih volio i vaše komentare kako vam se sviđa roster momčadi. Možda će tu u toku sezone doći ili otiči koje ime ili dva, no u principu ovo će biti "kontender" momčad za ovu sezonu. Mislim da je par novih igrača ovdje dobilo napokon priliku za nešto više od onoga što su imali tokom cijele igračke karijere, no najveće ime općenito NBA prijelaznog roka za ovu sezonu zasigurno je Warrior Klay Thompson! Naš Bojan Bogdanović, vjerojatno je točka na i ove momčadi, a spas karijere potražio je i DeAndre Ayton, koji se posvađao sa suigračima iz Phoenixa na mrtvo ime. Izbacivat ću malo videje u ovakvom formatu, sa najzanimljivijim djelovima utakmica, pa stay tuned. Uz obavezno gledanje videa, počastit ću vas i sa najboljim screenshotima.