JoelDrake ma imam ja pravi soundbar. Imam Samsung Q90R, ali sluske su za noćno igranje kad sin i žena spavaju.

BTW, vec su stigle.

Brijac to mi treba pa da mogu prodati napokon običnu peticu.

Iako bih rado zadržao sve modele. Za sad imam dvojku, trojku slim, četvorku, četvorku pro, peticu, peticu pro, portal i Vitu.

Tzereen

Ako budeš htio baciti onaj "plate" plastiku od Pro-a nakon što staviš disk javi, treba mi jedan.

• Tzereen

•  
      •  
      •  
      •  
      •  
      •  

deathwish zakazao. Nemam ni PSP. Prodao ga.

Torgue valjda najbolji deal ikad, fenomenalan remake, a mod suppot bogovski

13 dana kasnije

Obično nabiju cijene pa kasnije daju popuste il' sam u krivu ? #inspektor @Brijac

overlord1

Pa reklamira ono što nije istina radi neke sitne zarade , pa pogledaj koja je realna cijena proizvoda i sve bude jasno . YNWA ❤️

Povjesno najniža cijena! 😎

5 dana kasnije
      • prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

Jedan jako dobar mjesec za Humble Choice pretplatnike 😎

https://www.humblebundle.com/membership/home

• Warhammer 40,000: Boltgun

• Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered

• Nobody Wants to Die

• Dungeons of Hinterberg

• Tchia

• Sker Ritual

• Biped
      • Havendock

prayer hvala k vise, cesto hrpa indie sranja od 50 centi ili u zadnje vrijeme origin keyevi

deathwish

Ma bude ok igara više manje i često si znaš pošteno vratiti ulog kad se usporedi sa drugim trgovinama, ali slažem se da ti EA ključevi nisu nikad trebali biti ponuđeni.

Ovaj mjesec odmah u šutu prvih pet igara reedemano. Nobody Wants to Die mi se čini jako zanimljiv a Legacy of Kain igre sam tako davno igrao da sam ih u potpunosti zaboravio

prayer ovo valjda prvi put da skoro sve reedemao odma na svoj account 🙂

ma ok je ak gledas cijene na steamu i slicno, al ak gledas npr gg deals i headliner im je tipa homeworld 3 onda ono meh.