• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Genesis ajd da je 75€🤣

Ma tak i ja razmišljam, uzeo bi ga da je tipa 100€, ali opet obično nije na nikakvim akcijama nego je 210-220€ pa reko da podijelim link.

Brijac

Jesu uključili streaming na portalu? Ak je uzeo bi ga nazad.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

pravednik

Pa rekao bih da jesu ako ima Premium ako se ne varam.

Brijac Pulsice mi se raspale (ona spužva točnije) iako sam ih koristio možda 10 puta. A ove vidim mogu i na Xbox. Mogao bih možda nabaviti…hvala Brico.

Flipper I meni je ispucalo na Cloud Stingeru od samog stajanja i umjetne kože koja je sklona tome, ali ima zamjenskih earpadova i onog uzglavlja za naručiti na npr.Temu za par eura. Ja još nisam jer rijetko i igram sa sluškama u zadnje vrijeme, samo kažem da se to da riješiti i jeftinije, vjerojatno i za tvoje.

• prayer

•  
          •  
          •  
        • Uređivano

Xbox Games Studios Bundle

Tier 1 - Pay 4,67€ or more

Battletoads

Sunset Overdrive

Broken Age

Tier 2 - Pay 9,35€ or more

Age of Empires: Definitive Edition

Ori and the Will of the Wisps

As Dusk Falls

Quantum Break

Wasteland 3

JoelDrake ma imam ja pravi soundbar. Imam Samsung Q90R, ali sluske su za noćno igranje kad sin i žena spavaju.

BTW, vec su stigle.

Brijac to mi treba pa da mogu prodati napokon običnu peticu.

Iako bih rado zadržao sve modele. Za sad imam dvojku, trojku slim, četvorku, četvorku pro, peticu, peticu pro, portal i Vitu.

Tzereen

Ako budeš htio baciti onaj "plate" plastiku od Pro-a nakon što staviš disk javi, treba mi jedan.

• Tzereen

•  
            •  
            •  
            •  
            •  
            •  

deathwish zakazao. Nemam ni PSP. Prodao ga.

Torgue valjda najbolji deal ikad, fenomenalan remake, a mod suppot bogovski

13 dana kasnije