Fico Ma vrh kolekcija, pogotovo ako imaš još skime bi to prešao u co-op, onda postane sve duplo bolje 🙂

ante-sb

Prije 6 mjeseci prodao nove za 600 kn.
Ali tada je bilo puno njuškalo radi promocije.

Evo na akciji, samo što nije nestalo.

7 dana kasnije
12 dana kasnije

@Tuhy @Tzereen @bilo tko

Jesu cijene u SD trgovinama i na webu jednake, za akcije, kartice i drugo?

Čas mi lik u Sancti da sve popuste, čas kaže naruči online. Nemam pojma više, nema pravila.

Daj pliz pojasnite.

Jednake u 99,99% slučajeva, osim ak nije jasno naznačeno da popust vrijedi samo na webu / samo u poslovnici.

Osim, ima ti slučajeva tipa sa multiplus karticom di je na webu navedeno da ide popust na nju, ali nije prikazana krajna snižena cijena nego ona koja je sa nekom drugom trenutnom akcijom.

Npr, GTA V je sad snižen sa 249 na 169 i na tu cijenu, kak je i navedeno na webu ispod naziva artikla, još ide 20% ak imaš multiplus karticu ili Moj Telekom aplikaciju, samo kaj nije prikazana ta konačna cijena sa konačnim popustom.

A npr. ovaj sad Zaba popust na neke stvari?

To je kak i je sa tih 15% na redovnu cijenu (55CX3, recimo).

Thx. Metnuo sam ti srčeka.

Baš si srce ❤️

Na Xbox One WRC 9 28 kn, tko ima box i zanima ga WRC vjerojatno je vidio/kupio. Dobra igra, zadovoljan sam.

ikral A i to je jeftino s obzirom da je igra stara malo više od pola godine.Al ja čekam ovaj WRC 10 sa stazom u Hrvatskoj.

20 dana kasnije

Ljudi stiga je days of play sale igre su brutalno snizene
    Evo recimo Demons Souls sa 599kn na 521,13kn

Za 6 miseci staru igru ovo je brutalni popust, nemojte misliti a bija je veci popust za preorder, preorder je za pizde ovo ste cekali.

Ili sad ili se strpiti do black fridaya mislin da ce biti dodatnih popusta mozda cak i 20kn

Jedva cekan i dogodine days of play da ustedim puno love