• Tzereen

•  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

deathwish zakazao. Nemam ni PSP. Prodao ga.

Torgue valjda najbolji deal ikad, fenomenalan remake, a mod suppot bogovski

13 dana kasnije

Obično nabiju cijene pa kasnije daju popuste il' sam u krivu ? #inspektor @Brijac

overlord1

Pa reklamira ono što nije istina radi neke sitne zarade , pa pogledaj koja je realna cijena proizvoda i sve bude jasno . YNWA ❤️

Povjesno najniža cijena! 😎

5 dana kasnije
    • prayer

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

Jedan jako dobar mjesec za Humble Choice pretplatnike 😎

https://www.humblebundle.com/membership/home

• Warhammer 40,000: Boltgun

• Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered

• Nobody Wants to Die

• Dungeons of Hinterberg

• Tchia

• Sker Ritual

• Biped
    • Havendock

prayer hvala k vise, cesto hrpa indie sranja od 50 centi ili u zadnje vrijeme origin keyevi

deathwish

Ma bude ok igara više manje i često si znaš pošteno vratiti ulog kad se usporedi sa drugim trgovinama, ali slažem se da ti EA ključevi nisu nikad trebali biti ponuđeni.

Ovaj mjesec odmah u šutu prvih pet igara reedemano. Nobody Wants to Die mi se čini jako zanimljiv a Legacy of Kain igre sam tako davno igrao da sam ih u potpunosti zaboravio

prayer ovo valjda prvi put da skoro sve reedemao odma na svoj account 🙂

ma ok je ak gledas cijene na steamu i slicno, al ak gledas npr gg deals i headliner im je tipa homeworld 3 onda ono meh.

Jel navodno Sancta ima neke skrivene popuste s kodovima od 20-25% do 30.06.?

Vrijedi li to na preordere i kako se dođe do tih kodova?

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

Tzereen

"Iskoristi 20% popusta uz promo kod GAME-20 i plaćanje Mastercard karticom do 36 rata bez kamata i naknada. Promo kod vrijedi od 19.6. do 23.6. i ne zbraja se s ostalim promo kodovima"

Vrijedi i za preordere.

• Uređivano

Vanquish Remaster je 6,50€ na Storu.

Ono, ponajbolja igra ikad za cijenu Marlbora i kave. Ne znam kaj čekate.

Vidim da je i Titanfall 2 (opet) na 4,99€

Edit: onaj Flintlock,, kaj se čini čist solidan je 9,99€ (80% dolje).

Midnight Sunsi 16€

Kojem store-u. Ima ih nekoliko. Hvala.