mjesec kasnije

Počeo gledat Shogun seriju, pa da bude potpuni doživljaj krenuo u GoT. Sada dojmovi jako pozitivni.

Igram na Lethal mode uz japanski voice over i hr titlove te mi je doživljaj vrhunski. Igra izgleda jako lijepo uz meni odličan UI i super HDR.

Igra mi je toliko dobra da sam utuko nekih deset sati u dva dana, (na godišnjem sam).

Sporedni sadržaj mi je odličan; neznam čito sam da je naporan i dosadan no meni se sviđa šta radim do sada. Sami gameplay sa lethal modom mi je way to go! Pogotovo jer igra sejva svake sekunde i nije nikakav gubitak vremena. Traži brze reakcije, taktiziranje i fokus. Jako mi se sviđa tako igrat.

Također, čito sam u temama o igri da je kopija Assassins Creed igara... Pa ono, puno manje smeća po mapi te ova borba mi je kud i kamo zanimljivija. Plus stavovi i napredak lika.

Također, lip sync za japnski jezik je ok šta sam gledo; Directors Cut je uveo real time cutscene pa ej valjda tada ispravljeno. Iako nemam vremena gledat u usne, moram čitat prijevod Ha-Ha-Ha

Svijet je predivan; treba uzet u obzir i da igra ima koju godinu, ali sami art i vremenski uvjeti su nevjerovatni!

• Tzereen

•  
        •  
        •  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

doktor1 tako je. Treba manje čitati te kataklizmične usporedbe i kritike i probati sam.

Meni je igra također puno ugodnija od AC-a. I zbilja zbilja podcijenjena igra kaj se našeg foruma tiče. Vani je svugdje dobila odlične recenzije igrača, ali mi smo je ovdje baš specifično pokopali.

Mislim da su usporedbe sa AC skroz opravdane, ali ne nužno kao kritika.

Rekao bi da je Tsushima onaj AC u Japanu koji su ljudi uvijek htjeli, ali odrađen kako spada.

Nije AC uvijek bio slop.

• Tzereen

•  
            •  
            •  
            •  
            •  
            •  

wooddiebone stvar je da se kritizira na način da je bezdušna kopija AC-a. A nije.

Možda su nekom na prvi pogled male razlike, svaka od njih. Ali kad se nakupe sve skupa, zbilja je sasvim drugačiji feeling. Sve je napravljeno da ima feeling Japana i zbilja uspijeva. Atmosfera je predivna ovdje. Baš ono, pršti iz svake pore.

Tzereen AC serijal nema vise dusu izgubio je ima 10godina…

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

ThomasAAnderson a kaj tocno podsjeca na AC? Mene recimo doslovno nista, ali stvarno nist.

Borba je nebo i zemlja u razlici, open world takodjer, gameplay ni slican, nacin pricanja price isto tak, vizualno takodjer, ne znam od kuda te usporedbe.

ThomasAAnderson

Baš to.

AC sa malsimalnom dušom.

renda

Pa dizajn igre je poprilično preslikana Ubisoft formula. Checklista aktivnosti, kampovi, penjanje…

Cjela ghost fora sa stealthom… da si ubaciš assassine i templare u priču i ništa drugo ne promjeniš, ne bi ni malo odskakala igra od ostatka AC serijala osim po većoj kvaliteti.

Neznam, meni ne vuče na AC i top mi je. Borba na leathl težini nema veze sa AC, nema tornjeva, mapa nije blotana sa 1000 ikona…

Eto dvije slike i idem biti samuraj

doktor1 meni ne vuče na AC i top mi je

Ni meni. Cušima je odlicna igra i ni jednom nisam pomislio na AC igrajuci ga.

Tzereen Ne mislim da smo je ovdje pokopali.

Oni kojima se nije svidjela su bili najglasniji pa si možda stekao takav dojam.

Sjećam se da nas je bilo puno kojima je igra bila super.

solidmerlin Cusima je nesto sto sam uvijek zelio u AC igrama 🙂

Izbavio Shimuru i krenuo na sjever.

Nije mi dosadila igra. Baš mi je top. Ghost of Yōtei mi postaje jedna od isčekivanijih igara ove godine, (valjda će izaći)…

Prije nekoliko dana dok sam čekao da stigne Lies of P upalio sam Ghost jer nikad do kraja nisam prešao dlc.

I ono gleda. I ne vjerujem kako predivno izgleda PS4 igra. Okej ja imam onu PS5 verziju ali svejedno.

Fora mi je ovo kada padnu na guzicu i počnu bježat. Ovo je lethal težina. zeznuo duel ali se izvuko…
                  Obožavam kada im udovi lete po podu

• video na vimeu jer zadrži HDR sa snimke kao i bolju rezoluciju

5 dana kasnije
                  mjesec kasnije

Ponovo čistim igru i prolazim svakim kutkom mape te uživam. Zaboravio sam koliko je čarobna gameplay mehanika i koliko su pogodili s borbom. Assassin's Creed serijal je miljama daleko po faktoru zabave u odnosu na ovo. Puno to ljepše izgleda na PS5 nego li na PS4, makar se sada malo u pojedinim trenucima vidi da je starija igra. Ali i dalje nudi fantastičan art te ukupan izgled igre još uvijek izaziva divljenje. Želim je 100% kompletirati i završiti napokon otok Iki, kako bih mogao spreman dočekati Ghost of Yotei. A sada malo slika kroz kronologiju prelaska. 

Volio bih jednog dana napraviti si veliki kolaž iz ove igre, jer ART joj je vrhunski...

6 dana kasnije