Ghost of Tsushima
Vidim na stemu nema bas dobre ocijene, jel to review bomb radi regija i psn acca ili je los port?
Koliko sam shvatio odustali su od linkanja PSN računa za Helldivers 2.
Šta je s GoT ? Traži linkanje ili ne?
Znači iz solidarnosti svi ignoriramo Sony igre na Steamu.
Kupite si PS5, pezanti
Odigrao uvod i igra se nevjerojatno dobro vrti uz DLSS i FSR 3.0. FPS nikad ne pada ispod 160 i latencija je gotovo pa neprimjetna. Igram na 1440p sa maksimalnim detaljima. 3070Ti i 5700X mi je konfa. Jedan od najboljih portova što se performansi tiče koje sam možda ikad vidio što je za mislim najviše zaslužan FG.
Igra je day 1 na plejci bila performansno bolja od 99% igara nakon 2 godine patchiranja. S te strane nemaju konkurenciju
Kad vidim onu travu kroz koju vjetar puše zapitam se kako se uopće vrti stabilno na bilo čemu.
Ma dobro, treba to i portati da sve skupa šljaka kako spada. Ja sam iskreno nevjerojatno iznenađen koliko ta igra dobro radi sa svime uključeno.
Što se tiče PSN-a i spajanja sve je jednako lako kad se i spajaš na Microsoft igre, ali te više ne preusmjeri na browser već je isti prozorčić koji bude sa MS igrama tako da ne možeš muljati preko browsera zemlju kako si mi bio rekao za editanje URL-a.
PSN meni nije nešto wow, ali je dovoljno dobar za prvi pokušaj. Jedino me zanima kako se prikazujem drugima na konzoli dok igram na PC tj da li mi piše da sam na PC.
- Uređivano
Za sve korisnike Rtx 2000-3000, DLSS + FSR3 FG (Frame Generator) rade odlicno
- Uređivano