Sterlok

Detaljan osvrt zaista. Po testu čini se dosta zahtjevnije od PS5 specifikacija na istoj rezoluciji i frameu.

Vidim na stemu nema bas dobre ocijene, jel to review bomb radi regija i psn acca ili je los port?

Ova raja neka kemija™, bitno je da se odigra🙂

Brijac

Ovo zadnje je idiot pisao.

Da netko želi tvoje podatke ima 10 lakših načina od Sonya i Steama.

Koliko sam shvatio odustali su od linkanja PSN računa za Helldivers 2.

Šta je s GoT ? Traži linkanje ili ne?

StarFox_N

Traži samo za MP dio ali maknuli su igru u gore navedenim zemljama sa Steama. Gdje PSN nije podržan.

Šteta za takvu igru.

Znači iz solidarnosti svi ignoriramo Sony igre na Steamu.

Odigrao uvod i igra se nevjerojatno dobro vrti uz DLSS i FSR 3.0. FPS nikad ne pada ispod 160 i latencija je gotovo pa neprimjetna. Igram na 1440p sa maksimalnim detaljima. 3070Ti i 5700X mi je konfa. Jedan od najboljih portova što se performansi tiče koje sam možda ikad vidio što je za mislim najviše zaslužan FG.

Igra je day 1 na plejci bila performansno bolja od 99% igara nakon 2 godine patchiranja. S te strane nemaju konkurenciju

Kad vidim onu travu kroz koju vjetar puše zapitam se kako se uopće vrti stabilno na bilo čemu.

foggy

Ma dobro, treba to i portati da sve skupa šljaka kako spada. Ja sam iskreno nevjerojatno iznenađen koliko ta igra dobro radi sa svime uključeno.

Što se tiče PSN-a i spajanja sve je jednako lako kad se i spajaš na Microsoft igre, ali te više ne preusmjeri na browser već je isti prozorčić koji bude sa MS igrama tako da ne možeš muljati preko browsera zemlju kako si mi bio rekao za editanje URL-a.

PSN meni nije nešto wow, ali je dovoljno dobar za prvi pokušaj. Jedino me zanima kako se prikazujem drugima na konzoli dok igram na PC tj da li mi piše da sam na PC.

prayer Kada je kod ocito kvalitetan, nije problem portati igru koja ima takvu podlogu.

Ovo drugo me stvarno ne zanima.

Za sve korisnike Rtx 2000-3000, DLSS + FSR3 FG (Frame Generator) rade odlicno👍

Evo usporedbe, osim shadows LOD-a koji je ultra low na PS5 nema razlike neke. Kvaliteta slike, frame rate ovisi o hardveru koji imate logično.

Fsr 3 4 k frejm gen high detalji, igra stano na max RR TVa, radi ko podmazana, izgleda izvrsno, gameplay zabavan….kad to sve igrati nemam pojma, moram tražiti odlazak u penziju