escoban Reko je jos da ce prikazat GoT II na showcaseu u 5./6. mjesecu, da je Sony kupio Arrowhead (to je debunked od strane samog studija) i da Gravity Rush 2 dolazi na ps5 i pc. Ce da vidimo, mada je GoT II safe bet
Ghost of Tsushima
DarkPunisher Ovo za Arrowhead neiskljucujem jer slicne je izjave davao i Blupoint games malo prije nego sta su ih kupili
Budimo realni, ovo su trolovi gore.
Jebeni Sony, samo mi proširuju backlog.
ili trolovi ili američki degenerici kojima je bitno na kojoj platformi je igra.
Mislim izdajte starcraft na nintendo switch kaj se mene tiče, neg ljudi igraju
Ghost of Tsushima Director’s Cut PC cross-play and system requirements revealed
Upute su jasne ko dan. Treba ti psn acc, ali ne za singleplayer, kada dode podne onda ti treba, ali ne vikendom. Blagdanima samo od 18h-21h, osim ako blagdan pada od ponedjeljka do petka, treba za multiplayer, ali samo ako igras duze od 2h…
Kakvi debosi majko mila
Evo nas na novom internet hejtrejnu zvanom PlayStation povezivanje a.k.a. aktivacija Skyneta.
Očekivano jer ide spajanje accova i sakupljanje trofeja. Neznam kak budu izveli sa Steamom, dal bude se sakupljalo istovremeno, moralo bi.
Sony je trebao uraditi PC PS Store, bez steama, epica i ostalih. Tak bi imali veću zaradu jer nebi bilo jeftinih dealova kao sad na cdkeys za steam.
Nebi bilo pobune i gnjavaže. Točka.
Koji je bolji đijuđicu mačevanje, goust of tušilovići ili ah si me nasekiro? Opasno razmišljam da nabavim gousta tušimu. Podsjeća me malo na starog prdonju Tenchua.
Volel sam tu igru. Prva tiha steltačina koju sam isprobo. Do tad sam tamanio sve uz gromoglasne uzvike: eto ti ga na, krepaj pizdo!
Vidim na stemu nema bas dobre ocijene, jel to review bomb radi regija i psn acca ili je los port?