resident_evil iki island je odličan možda mi je bio i trunkicu zabavniji nego main game.
overall jako, jako dobra igra ( ako ignoriramo repetitivne side missije, osvajanje kampova, itd… ).

6 dana kasnije

E da, moram pohvaliti da nisu štedili na prikazivanju ubijanju/mučenju Japanaca. Svako malo naletiš na uništene kuće, zapaljene ljude, odrezane glave itd.

Daje veću imerziju dok igraš jer ti je stvarno stalo da oslobodiš otok od napadača.

9 mjeseci kasnije
19 dana kasnije

Danas sam ovo završio i mogu samo reći da se o ovoj igri premalo priča.

7 mjeseci kasnije

Evo napokon i na PC

Edit: lik koji je leakao i pogodio PC release je isto i ovo pisao

escoban Reko je jos da ce prikazat GoT II na showcaseu u 5./6. mjesecu, da je Sony kupio Arrowhead (to je debunked od strane samog studija) i da Gravity Rush 2 dolazi na ps5 i pc. Ce da vidimo, mada je GoT II safe bet

DarkPunisher Ovo za Arrowhead neiskljucujem jer slicne je izjave davao i Blupoint games malo prije nego sta su ih kupili

Budimo realni, ovo su trolovi gore.

Jebeni Sony, samo mi proširuju backlog.

ili trolovi ili američki degenerici kojima je bitno na kojoj platformi je igra.

Mislim izdajte starcraft na nintendo switch kaj se mene tiče, neg ljudi igraju

mjesec kasnije
        16 dana kasnije

Upute su jasne ko dan. Treba ti psn acc, ali ne za singleplayer, kada dode podne onda ti treba, ali ne vikendom. Blagdanima samo od 18h-21h, osim ako blagdan pada od ponedjeljka do petka, treba za multiplayer, ali samo ako igras duze od 2h…

Kakvi debosi majko mila