Izgleda da se zeleni i plavi tabor ozbiljno natječu u tome tko će biti veći retard ovaj mjesec.

chono

Upute su zapravo dosta jasne, za Single Player ne treba konekciju na PSN servere dok za Multiplayer normalno treba.

Ali pazi ovo, kao što je i prije par dana bilo - PSN nije dostupan globalno, dok igra je što znaći igrači koji kupe igru a nemaju lokalni support za PSN neće imati pristup MP dijelu igre iako su platili igru jednako kao i svi ostali Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

EDIT: tek sada vidim, sjetili su se ju delistati danas nakon što su pokupili pare za pre-ordere koji su bili mjesecima svima bili ponuđeni. Ali ajde barem uče, ili je good guy Valve intervenirao Ha-Ha-Ha

Popis zemalja sa PSN restrikcijama je ogroman, tu su B&H, Crna Gora, Srbija i Makedonija jao jao🙃

https://steamdb.info/sub/962153/info/

Je li PS-u bitan broj prodaje igre ili što veca integracija PC PSN korisnika u podržanim državama, vrijeme ce pokazati.

Da oni nemogu naci bolje rjesenje za te zemlje meni je to neshvatljivo 🤷‍♂️

Obratimo pozornost tko je delistao i cija je to domena u poslovanju na Steamu…

herc Izgleda da se zeleni i plavi tabor ozbiljno natječu u tome tko će biti veći retard ovaj mjesec.

Uključuje se i EA vidim s reklamama u AAA igrama i vrlo željnoj implementaciji AI-a u razvoju (čitaj: još otkaza)

Jbg, ipak je to mali jadni publisher. Nemojte ih kriviti, nisu znali, “još uče” 🤷‍♂️

Edit: čitam da su neki ljudi čak dobili auto refund, iako ga nisu zattražili

herc doslovce. Biti će red to sve prodati i neki jadni PC sklepati, čisto da mogu tu jednu igru godišnje što valja odigrati.

Nisu bitni drugi, bitno da ja mogu igrati.:sterlok:

Slažem se. Isto kao što sony fanboji nisu prolijevali suze dok igre nisu izlazile na PC, dapače borili se rukama i nogama da se nikada ne pojave.

Svatko gleda svoju guzicu.

Meanwhile Xbox još nema podršku kod nas, a Halo Infinite radi bez problema na PCu.

Radi i na Xboxu što je najbolje od svega. Iako valjda nepostojeća podrška znači da se Microsoft pravi da Xbox konzole ne postoje kod nas.

Ovo je tolko jednostavan problem za rješit da mi nije jasno kak su do sad čekali i opet se muče.

Na svu sreću, postoji nešto što će olakšati stvari kolegama iz BiH, Srbije, Makedonije i ostalih zemelja:

wooddiebone

Mislim da oni traže samo MS account koji je dostupan globalno, bez obzira da li ti država podržava Xbox.

prayer

Koji je razlog zašto se na PSN strani isto tako ne bi moglo?

I ne govorim o korištenju VPNa, PSN account se isto može napravit globalno i isto pri kreaciji odabireš državu kao na MS accountu.

wooddiebone

Mislim da su pravni razlozi u pitanju i kršenje ToS. Kad radiš PSN account nemaš opciju odabira tipa BiH ili ostatak zemalja koje nemaju službenu podršku za PSN, dok je Microsoft account dostupan u svakoj zemlji bez obzira na dostupnost Xbox podrške u toj zemlji. Tu su ipak pametniji bili.

Deadwalker

Sve se svodi na Sony PSN eko sustav, ovo su prvi koraci koji imaju probleme i određene financijske gubitke, ali izgurat ce oni što su zamislili, ipak je PC platforma veliki dio gaming kolaca…

Za 5-6 godina ce bit normalno placati pretplatu na PC-u za Sony online naslove, gameri se brzo privikavaju na ono sto im se forsira, tako je bilo sa mikrotransakcijama, only-online i only-digital igrama…sreca pa PC ima razne mogucnosti™.

stitrek vidim sto se brzo privikavaju. Jedno je prodati zatvoreni ekosustav i konzolu i staviti price tag, a drugo to isto staviti na otvorenu i besplatnu platformu. Brzo ce se priviknuti piratiziranjem.