Upute su jasne ko dan. Treba ti psn acc, ali ne za singleplayer, kada dode podne onda ti treba, ali ne vikendom. Blagdanima samo od 18h-21h, osim ako blagdan pada od ponedjeljka do petka, treba za multiplayer, ali samo ako igras duze od 2h…

Kakvi debosi majko mila

Evo nas na novom internet hejtrejnu zvanom PlayStation povezivanje a.k.a. aktivacija Skyneta.

Očekivano jer ide spajanje accova i sakupljanje trofeja. Neznam kak budu izveli sa Steamom, dal bude se sakupljalo istovremeno, moralo bi.

Sony je trebao uraditi PC PS Store, bez steama, epica i ostalih. Tak bi imali veću zaradu jer nebi bilo jeftinih dealova kao sad na cdkeys za steam.

Nebi bilo pobune i gnjavaže. Točka.

Koji je bolji đijuđicu mačevanje, goust of tušilovići ili ah si me nasekiro? Opasno razmišljam da nabavim gousta tušimu. Podsjeća me malo na starog prdonju Tenchua.

Volel sam tu igru. Prva tiha steltačina koju sam isprobo. Do tad sam tamanio sve uz gromoglasne uzvike: eto ti ga na, krepaj pizdo!

7 dana kasnije

Sterlok

Detaljan osvrt zaista. Po testu čini se dosta zahtjevnije od PS5 specifikacija na istoj rezoluciji i frameu.

Vidim na stemu nema bas dobre ocijene, jel to review bomb radi regija i psn acca ili je los port?

Ova raja neka kemija™, bitno je da se odigra🙂

Brijac

Ovo zadnje je idiot pisao.

Da netko želi tvoje podatke ima 10 lakših načina od Sonya i Steama.

Koliko sam shvatio odustali su od linkanja PSN računa za Helldivers 2.

Šta je s GoT ? Traži linkanje ili ne?

StarFox_N

Traži samo za MP dio ali maknuli su igru u gore navedenim zemljama sa Steama. Gdje PSN nije podržan.

Šteta za takvu igru.

Znači iz solidarnosti svi ignoriramo Sony igre na Steamu.

Odigrao uvod i igra se nevjerojatno dobro vrti uz DLSS i FSR 3.0. FPS nikad ne pada ispod 160 i latencija je gotovo pa neprimjetna. Igram na 1440p sa maksimalnim detaljima. 3070Ti i 5700X mi je konfa. Jedan od najboljih portova što se performansi tiče koje sam možda ikad vidio što je za mislim najviše zaslužan FG.