Flipper ovaj nas slavni YouTuber.

Jbte, sa 5-6 preskakanja sam izdržao nekih minutu i pol...

Kako netko ovako naporan, kronično neduhovit i totalno antitalentno nezanimljiv ima toliko pregleda i pretplatnika?

Mi stvarno na ovom šugavom balkanu nemamo ništa bolje na Yt-u nego ovakve likove il one poput onog mudje?

Pa jbte....

Ne piše nitko ništa o igri. Očito i je za 70 kad prođe pocetni hype oko grafike. :/

Isuse pa tak sad stalno namjeravas suptilno branit recenziju ili?

renda ne, nego čudno da toliko malo ljudi pišu. Izgleda da nakon TLOU 2 ništa više nema smisla. Kužiš, dao sam skoro 600kn za igru koju ću počet igrat sutra, a slabo tko igra izgleda. To me brine da nisam bacio novce u vjetar.

Bas to, igraj i daj svoj sud, a malo pisu jer igraju, a posto nije kontroverzna ko Tlou 2 nema se kaj pisat jer se tam uglavnom pisalo o kojekakvim predrasuda i slicnim glupostima, a najmanje o samoj igri i gameplayu

Tuhy Tuhy danas samo to prolazi kod nas na YT. Drugo sve jako teško. Ne znam o čemu se radi iskreno.

Flipper

recimo na rebootu se pise jako puno, baci oko, rijetko pisem tamo nekaj, ali od kad nema megatame chill atmosfera je

AbelKOsMos Tak sam im volio jebat kevu, a ovaj deflect kad izvedes mi je najjaci potez bio, kad mu odbijes oruzje i samo clean cut, najjsocnije od fajta. I naravno skok i kroz kicmu, kad si na povisenom i ne vide te.

Flipper Prodaj igru dok možeš. Još jedan podbačaj u stilu Days Gone. Vrijeme je da se Sony ostavi open worlda, kad ne ide onda ne ide. Džabe su krečili.

Zero Vrijeme je da se Sony ostavi open worlda

Bas tako. Dodao bih cak i Horizon koji mi je takodjer postao repetitivan i zamoran nakon 20ak sati igranja. Kojima takodjer treba odustati od sandboxa. Dovoljni su nam Ubisoft, Rockstar i CD Projekt.

Meni je super Thushima, ali nemam šta pisati lol.

maverick To ja samo dajem Flipu mali poticaj da zaigra igru, heh. Meni su svi Infamousi dosad bili jako dobri i SP je sasvim solidan studio, tako da vjerujem da će mi i ovo biti čisto solidno (ili možda i odlično) kad zaigram. Što se tiče Days Gone, čuo sam da su tehničke probleme ispravili i da je i to sasvim pristojna igra danas, bolja nego tijekom launcha u svakom slučaju. Da nisam uzeo Medievil nedavno, vjerojatno bih sad igrao to. Ali prvo treba riješiti i DQXI.

Anyway, uživajte u Cušimi vi koji igrate.

Zero ma meni su opcenito danasnje open world igre dosadne pa sam mislio da je i tebi tako. Ovu igru cu mozda i samo mozda jednom zaigrati, ako bas nista ne budem imao za igrati, ali opet cu radje witchera, tako da nista od toga...

Koja sušta suprotnost situaciji s the last of us 2...

Da bi bila suprotnost, ochena kritike bi trebala biti 32.

@Tzereen user score je više iz inata toliki (pretpostavljam) na Tsushimi. Mada ne bih da ulazim više u tu temu, zlo mi je.

Btw. ovako, igrao sam par sati danas i some things I like, some things I don't.

Pros

• Grafika (znam, newsflash) je fenomenalna, ali ne toliko sama tekstura kao tekstura ili modeli likova, koliko predobro osvjetljenje i čitav umjetnički izričaj (jesam dobro rekao? 😅 ). Podsjeća me na momente na Okami + The Witness. Baš fenomenalno.
                • Iako sam bombardiran na početku sa "upgradeaj ovo, upgradeaj ono" --> "pronađi ovo, pronađi ono", nekako su uspjeli taj čitav PTSD proces spojiti u zen smirujuće iskustvo. Što naravno volim.
                • Tko god se sjetio vjetra kao kompasa mi je cmok = chef's kiss. Svako malo swipeam gledajući kako se drveća lome na vjetru + upućuje me na pravi put. Genijalno.
                • Samurai combat iako nije From, mi je solidno odrađen. Pogotovo volim countere, odmah sam sebi upgradeao mogućnost da trojicu pokosiš nakon prvog uspješnog countera.

Cons

• Nedostatak enemy lock-a u combatu fucks me up more than anything. I to najveći uzrok smrti mi je bio zbog kamere. Baš ne znam što su se odlučili za ovaj labavi pristup kakav sad je trenutno.

• Mislim da stealth neću koristiti nikako, AI je glup u pm. Dođe mi žao, pa najradije idem na prednja vrata i dvoboj. Šteta, baš je moglo profitirati od pametnijeg AI-a sa dosta nervoznih twitcheva. Ovako kad god krenem sa stealthom samo trčkaram od jednog do drugog i rokam. Bezveze. A mogli su ugledati se malo više na Tenchu.

• Iako sam napisao da mi zasad nije problem upitnik ovamo, upitnik tamo, pronađi cvijet ovaj, pronađi bambus onaj, nadam se da mi neće dosaditi nakon 10h toga. Tj. nadam se varijacijama kako budem napredovao kroz chaptere.

• Korištenje strijele je nekako... unsatisfying. Ne znam kako bih opisao, nema mi onaj omph. Kada pogodim headshot preko čitavog mosta ne osjećam ništa. Kao da umjesto čovjeka gađam drvenu lutku.

To je ugrubo što mi je palo napamet. Naravno ipak sam samo na početku i možda će se netko složiti, netko ne, but in any case, let's keep it civilized. ;D

Tzereen

E pa TLOU 2 je razlog zašto je Meta promijenio pravila oko korisničkih recenzija. Barem 85% korisničkih recenzija za TLOU 2 je pogodi odakle došlo. Od protivnika duginih boja? Je, nek.