Ghost of Tsushima
Kako je zen ova igra, predivno nekaj, “skladas” haiku, zasviras flautu na putu do objectiva, usput pomazis lisicu, napravis pokolj u obliznjem okupiranom selu, okupas se, odigras jednu od side misija koje su za sad jebeno dobre, sjednes na konja, taman svice zora i krenes dalje prema nepoznatom, pacing je iznad svih ocekivanja za jednu open world igru, nikad se ne gubi fokus na glavnu pricu ko u ostalil open world igrama( za sad), a vizualno ovo je najljepsa open world igra koju sam igral.
Ne
Flipper ovaj nas slavni YouTuber.
Jbte, sa 5-6 preskakanja sam izdržao nekih minutu i pol...
Kako netko ovako naporan, kronično neduhovit i totalno antitalentno nezanimljiv ima toliko pregleda i pretplatnika?
Mi stvarno na ovom šugavom balkanu nemamo ništa bolje na Yt-u nego ovakve likove il one poput onog mudje?
Pa jbte....
Ne piše nitko ništa o igri. Očito i je za 70 kad prođe pocetni hype oko grafike. :/
Isuse pa tak sad stalno namjeravas suptilno branit recenziju ili?
Bas to, igraj i daj svoj sud, a malo pisu jer igraju, a posto nije kontroverzna ko Tlou 2 nema se kaj pisat jer se tam uglavnom pisalo o kojekakvim predrasuda i slicnim glupostima, a najmanje o samoj igri i gameplayu
AbelKOsMos Tak sam im volio jebat kevu, a ovaj deflect kad izvedes mi je najjaci potez bio, kad mu odbijes oruzje i samo clean cut, najjsocnije od fajta. I naravno skok i kroz kicmu, kad si na povisenom i ne vide te.
Meni je super Thushima, ali nemam šta pisati lol.