Flipper A to je neki svjecki reviewer. Ja sam ti više lokalni. Ljepe su ove edicije, ljepe.

Kako je zen ova igra, predivno nekaj, “skladas” haiku, zasviras flautu na putu do objectiva, usput pomazis lisicu, napravis pokolj u obliznjem okupiranom selu, okupas se, odigras jednu od side misija koje su za sad jebeno dobre, sjednes na konja, taman svice zora i krenes dalje prema nepoznatom, pacing je iznad svih ocekivanja za jednu open world igru, nikad se ne gubi fokus na glavnu pricu ko u ostalil open world igrama( za sad), a vizualno ovo je najljepsa open world igra koju sam igral.

Flipper ovaj nas slavni YouTuber.

Jbte, sa 5-6 preskakanja sam izdržao nekih minutu i pol...

Kako netko ovako naporan, kronično neduhovit i totalno antitalentno nezanimljiv ima toliko pregleda i pretplatnika?

Mi stvarno na ovom šugavom balkanu nemamo ništa bolje na Yt-u nego ovakve likove il one poput onog mudje?

Pa jbte....

Ne piše nitko ništa o igri. Očito i je za 70 kad prođe pocetni hype oko grafike. :/

Isuse pa tak sad stalno namjeravas suptilno branit recenziju ili?

renda ne, nego čudno da toliko malo ljudi pišu. Izgleda da nakon TLOU 2 ništa više nema smisla. Kužiš, dao sam skoro 600kn za igru koju ću počet igrat sutra, a slabo tko igra izgleda. To me brine da nisam bacio novce u vjetar.

Bas to, igraj i daj svoj sud, a malo pisu jer igraju, a posto nije kontroverzna ko Tlou 2 nema se kaj pisat jer se tam uglavnom pisalo o kojekakvim predrasuda i slicnim glupostima, a najmanje o samoj igri i gameplayu

Tuhy Tuhy danas samo to prolazi kod nas na YT. Drugo sve jako teško. Ne znam o čemu se radi iskreno.

Flipper

recimo na rebootu se pise jako puno, baci oko, rijetko pisem tamo nekaj, ali od kad nema megatame chill atmosfera je

AbelKOsMos Tak sam im volio jebat kevu, a ovaj deflect kad izvedes mi je najjaci potez bio, kad mu odbijes oruzje i samo clean cut, najjsocnije od fajta. I naravno skok i kroz kicmu, kad si na povisenom i ne vide te.

Flipper Prodaj igru dok možeš. Još jedan podbačaj u stilu Days Gone. Vrijeme je da se Sony ostavi open worlda, kad ne ide onda ne ide. Džabe su krečili.

Zero Vrijeme je da se Sony ostavi open worlda

Bas tako. Dodao bih cak i Horizon koji mi je takodjer postao repetitivan i zamoran nakon 20ak sati igranja. Kojima takodjer treba odustati od sandboxa. Dovoljni su nam Ubisoft, Rockstar i CD Projekt.

Meni je super Thushima, ali nemam šta pisati lol.

maverick To ja samo dajem Flipu mali poticaj da zaigra igru, heh. Meni su svi Infamousi dosad bili jako dobri i SP je sasvim solidan studio, tako da vjerujem da će mi i ovo biti čisto solidno (ili možda i odlično) kad zaigram. Što se tiče Days Gone, čuo sam da su tehničke probleme ispravili i da je i to sasvim pristojna igra danas, bolja nego tijekom launcha u svakom slučaju. Da nisam uzeo Medievil nedavno, vjerojatno bih sad igrao to. Ali prvo treba riješiti i DQXI.

Anyway, uživajte u Cušimi vi koji igrate.