Ghost of Tsushima
Vi ne bi skužili dobru igru ni da se pretvori u 90-60-90 ženu, sjedne na vas, odvrti svoje i još vam plati za to.
Ma Viper zajebava, dobra mu je igra
Tsushima, Automata ili TLoU2?
Ti si u ovoj igri doslovno Ghost of Tsushima kad se clipaš kroz svako drvo koje vidiš. Odličan naziv za igru
Inače za sada skroz dobro sve odrađeno, nije ništa neviđeno ali je gameplay zabavan. Taman uspio srediti onaj side quest za longbow i sredio Tengu Demon, no morao sam smanjiti malo težinu da ga sredim jer sam možda malo pre rano ušao s njime u fight.
- Uređivano
Patch 2.07 (2.007.000 on PS5) is now live for Ghost of Tsushima Director’s Cut.
This patch includes the following fixes:
• Restored missing Fundoshi for some New Game+ players who had lost access to it.
• Addressed an issue where replayed missions would not grant the proper rewards until the game was reloaded.
• Addressed an issue where some supply boxes could be restocked upon checkpoint reload.
• Addressed an issue where giving the hut builder supplies then skipping the cutscene would still take the supplies but not complete the objective.
• Addressed an issue where players were not able to join in-progress Legends Survival matches via matchmaking.
• Reduced the length of haptic feedback when fast traveling
• Addressed some issues related to Activity Cards.
• Addressed an issue with Legends leaderboards visibility.
• Various UI improvements, bug and crash fixes.
https://www.suckerpunch.com/ghost-of-tsushima-directors-cut-patch-2-07/
Da li su sve aktivnosti u ovoj igri toliko repetetivne? Još sam uvijek na prvom otoku i riješavam sve, ali koliko sam skužio sve se svodi na ubiji ovog i ovog, osvoji kamp i tako u krug.
Jedino vrijedno za izdvojit su dvoboji kod vodopada.
Sve ostalo na istu šablonu uz pokoju manju varijaciju.
Šteta jer je igra zbilja prelijepa na trenutke no takav sadržaj zbilja kvari iskustvo. No budem ju dovršio jer ima svoj šarm unatoč svemu.
Ne vidim da se piše o ekspanziji, šta je moguće da nitko nije igrao/prešao?
Lani prešao na PS4 ali namjerno nisam riješavao sve side misije. Jer sam znao da ću opet PS5 verziju. Tako da jedva čekam pad cijene te kupnju jer ionako nemam igru (frend je posudio). Zanima me taj novi otok i znam da nema ništa extra novoga. Dovoljno mi je ta predivna priroda i Japan i znam da ću uživati.
Brutalna je, prica je dobra, okolis predivan, vrijedi svake lipe
Ovo je lijepo vidjeti, svaka im cast, zasluzili su
Bravo!
Fakat super igra. Nadam se da će biti i nastavka!
Baš igram i uživam u zenu.
Ima netko preporuku jel se isplati zadržavati na prvoj regiji i rješavati sve ili da guram priču naprijed pa se vraćam dolje?
VIdim da Talesa za neke likove ima i po 9 tako da mi se čini da bi moglo potrajat ako se zadržim tamo.
S ovakvim brojkama, nastavak je zagarantiran.
Nije da se radujem nastavku ako će priča i glavni lik i dalje biti toliko dosadni i anemični kao Plenky. Nadam se da će na tome poraditi.
Sam svijet igre je vrh.
wooddiebone mislim da je najbolje kak tebi paše. Meni je svijet bio prekrasan pa sam fakat sve detaljno prolazio. Stvarno ima svega za vidjet. A čak i kad riješiš sve za platinu, i dalje ima nekih sitnica koje možeš nać ako pratiš one žute ptice i istražuješ.
Mene je fakat igra oduševila. Baš ono, ko da sam ušao direktno u stare samurajske filmove. Divota.
wooddiebone igraj sve, ovi side taleovi nisu dugi, a zanimljivi su i imaju odlicne price i likove, a i kak velis cisto zen iskustvo cijela igra, igraj svojim tempom i uzivaj u svijetu koji je predivan, pogotovo na petici