viper89 Dvije samurajske igre uskoro, a tako smo dugo čekali da se i jedna pojavi. Uživancija.mislis na sekiro i nioh 2 za iducu godinu? ne vjerujem da ce ovo stic za 2019. developeri su rekli da su tek na 50% razvoja
Kikiller Mislio sam na ovo i Sekiro, Nioh nisam uzeo u obzir, a trebao sam, malo sam igrao i čini mi se ok.
resident_evil Ho ho ho ho! Mislio sam da će u 8 mj. tako da mi je ovo vijest sjela ko budali šamar. Trailer je odličan i ne vidim mogućnost da ova igra ispadne prosječno..
Sorcerer Na PS Store Indija GoT kosta 3999 Rs (oko 54 USD) https://store.playstation.com/en-in/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTSPSNPREORDR
maverick Sve je to super, ali najbolju igru sa katanam po pitanju gameplay-a smo vec dobili. Cisto se bojim pomisliti na sta ce ovo liciti u usporedbi sa Sekirom, hell cak sam i za Ni-Oh dvojku skeptican dok ga sam ne isprobam.
Tuhy Nemrem poreć 😃 , makar nije mi ni to uvijek garancija. Uvijek se može dogoditi da zbog ovog ili onog razloga zafali...rijetko, ali nikad nemreš znat. Zato su Tlou 2 CE i Nioh 2 SE rezervirani pol minute nakon kaj su unešeni u sistem 😃