• buz

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

@Raziel Ako skidaš igru stavi na WiFi ako ti se žuri, a ako igraš online uvijek bolje žica pa makar manji bandwith. 50 Mbps je i više nego dosta za online igranje, a imaš benefit manjeg pinga. A ako si loš u onlineu ostavi na WiFi i žali se da te vidio prije jebem li mu majku, jer ti je ping u kurcu.

Bitniji je upload od downloada za online MP. To bi moralo biti brže preko kabela. Meni je u stanu gdje imam optiku DL na laptopu oko 50 Mbps, kad spojim preko mrežnog onda je oko 70-80. Mislim da je i upload puno ujednačeniji kad ide preko kabela, ali baš mi se i ne da opet testirati.

I ostat cu na kabelu onda, cisto zbog te konstantnosti konekcije.
A za online igranje se i dalje ne smijem usuditi preko joysticka, posebno FPS igre.
MW2 sam derao na PCu na Veteranu bez problema, sad me na Regular guzi ko stigne.

Ležajevi na ventilator su mi garant otišli pa sam naručio sa AliExpress-a novi ventilator za konzolu pa me zanima ima li tko iskustva sa mijenjanjem istog. Mislim, mogu rastaviti konzolu kompletno no zanima me da li je itko ovdje to radio i kakva su iskustva nakon?

foggy Ma nije, imao sam pametan moment i sjestio sam se da mogu gornji dio konzole skinuti dok radi pa sam stavio prst na vent i buka je prestala tako da sam odmah sa AliExpress za $15 naručio novi zamjenski vent pa ću ga zamijeniti kad bude došao. 🙂

prayer Pa to sam ti i rekao jučer 😃 Ja sam tak i igrao jedno vrijeme dok nisam očistio (dok mi nisu očistili) konzolu. Mislim da nije neka nauka zamijenit vent, ako si već pastu sredio i sve raskopao, ovo će ti bit a walk in the park.

mjesec kasnije

Evo danas je napokon stigao zamjenski ventilator pa sam ga zamjenio sa starim i dodao malo nove termalne paste. Prošli put kd sam otvarao konzolu mi je ostala jedna vida ekstra, no za sada su sve na mjestu!

Konzola je tiha ko bubica, čak i pod povećanim loadima. Jako zadovoljan i sretan sam rezultatom pogotovo jer mi je ovo novo područje relativno.

3 mjeseci kasnije

Kolega s posla mi se žalio da mu je PS4 nešto bučan pa me zamolio da ga servisiram. Očistite konzole ljudi 😁

prayer Znadem,zato sam i napisao,to sve od cigareta zapečeno.Tako je i kod buraza na ventilatorima od PC,sve zapečeno.

Pa od toga se može fina kavica skuhati.

Lako za konzolu, tko će mu pluća očistiti?: p

mjesec kasnije

Pozdrav

Imam problem s PS4 pro konzolom il je do nečeg drugog ? Znači kada upalim PS4 PRO konzolu na početnom izborniku je sve uredu i sve su boje normlane ali kada udem u neku igru dogodi mi se to da su boje užas da je negledljivo , a kamoli igrivo . Pomislio sam da je možda problem u kablu pa sam ga promjenio i opet isti problem !?!?! Nakon toga sam ugasio pa upalio PS4 PRO konzolu i TV i proradilo je ali nakon neklog vremena opet mi se isto dogada i nema efekta od gašenja i paljenja 🙁

Jeli netko ima prijedlog kako da ovo popravim ?

Hvala

Edit : TV radi normalno , youtube radi normalno , početni izobrnik na PS4 PRO radi normalno već problem je kada uđem u neku igru boje budu užas 🙁

HideooKoojima

Zvuči kao kvar grafičkog chipa, imaš artifakte dok pališ igru vjerujem?

Možes mi objasniti šta je artifakte ? Znači kada uplalim igru boje se raspadaju pa ti stavljam primjer iz PES 21 ( Slika Ronaldo ) ...

Ako si u pravu da je do toga jeli se isplati popravljati konzolu i koliko dođe popravak ( bar da znam na čemu sam )

HideooKoojima

Artifakti su ti grafički glitchevi koji se dešavaju najčešće kada grafička umire, ovo sa Ronaldom je OK primjer što si stavio gore. Čak i imaš okolo slova menija artifakta tj tih kockica. Probaj prvo formatirati konzolu pa vidi možda je do OS-a ipak. No popravka za takvo što nema tj ima ali ne za krajnjeg korisnika i iskreno ne isplati se zezati stime. Da li ti je bučna konzola kada radi?

Ako formatiram konzolu da li gubim sve opicje SAVE iz igre ?

Konzola mi nije bučna tj.bučnija je kada igram Warzone , ali ništa strašno .

Evo baš zanimljivo upalio sam Sherlock Holmes igru i sve je uredu ali kada upalim F1 il Warzone il PES dogada mi se isto 🙁