Zato sam ja lepo odjebal PESE,Fife,tekene i sva trgam gamepad sranja iz svoje kolekcije jer imam frendove koji su svi odreda PC pice i nemaju uopce filing za gamepad jer ih ne koriste i svaki put sam se preznojaval dok je krenulo,e reko necete razbojnici.
PlayStation problemi i kvarovi
Najbolje mi je kad igramo FIFU i onda po bjesomučnom nabijanju analoga/gumbića već unaprijed znam kaj će napraviti. A poslje me optužuju za varanje.
Igrao dns Gran Turismo 6, ubacio TLOU, neće mi ga učitati. Pošto sam dns više manje igrao cijeli dan, ugasio sam ga, prije koju minutu opet upalio i ništa. Također neće učitati ni GT6. Znači otišo mi je laser? :(
Ocito. Ili to ili disk :/
Igrao dns Gran Turismo 6, ubacio TLOU, neće mi ga učitati. Pošto sam dns više manje igrao cijeli dan, ugasio sam ga, prije koju minutu opet upalio i ništa. Također neće učitati ni GT6. Znači otišo mi je laser? :(pa koliko ti je star ps?
Godinu i 6 mjeseci.
Vjerojatno je laser, s obzirom da dns kad sam ga upalio je učitao GT6, a ja sam htio igrati TLOU, ubacio i ništa. :(
Jesi li "silovao" laser k'o manijak ili je od normalnog korištenja uspio otići za godinu i pol?
Ja sam iskreno sokiran ako je poso laser nakon godine dana
Ako je laser u pitanju onda je stvarno bad luck. Jer laser se koristi jedino za instaliranje igra, i provjeru koda kod pokretanja igre. Sve ostalo se odvija sa hd-a.
Ako je laser u pitanju onda je stvarno bad luck. Jer laser se koristi jedino za instaliranje igra, i provjeru koda kod pokretanja igre. Sve ostalo se odvija sa hd-a.Da u slučaju PS4, u slučaju PS3 sve ide više manje sa diska koliko znam, osim ako igra ne traži neku manju instalaciju.
Na X360 je moguće cijelu igru prebaciti na HDD sa diska i ide sve sa HDD-a.
Me no rapist.
Vjerujem da je bad luck. Moji strahovi su se ostvarili. Već sam poslao mail u Sanctu u vezi zamjene.
Cheers fellas. :
Imaš garanciju još?
Nope. 1-godišnja.
Najbolje mi je kad igramo FIFU i onda po bjesomučnom nabijanju analoga/gumbića već unaprijed znam kaj će napraviti. A poslje me optužuju za varanje.kad smo kod toga, ja sam za vikend malo igral s frendom FIFU 16, i nakon sto sam ga pustio da me povede 1, oderem ga 1 na kraju. da bi lik nakon 2 ne svirana penala (on smatra da je to bio penal) počeo frkati kontroler i psovati. ja zaustavim igru i slijedi razgovor:
JA: u čemu je problem caki
ON: u ovoj j*** mrtvoj prokletoj igri .... (niz psovki)
JA: ajde mi daj 500 kn
ON: zašto?
JA: zato što mi pigaš kontroler i kada nesto pukne reci ces da nisi ti!
ON: ma dam ti ****, jesi normalan, podvalil si mi kontroler koji ne valja. gubim bezveze, i ovom sucu je*** mater isto
JA: ajde ti caki laganini idi kući, pa kada se ohladis i skupis 500 kn, dodji da odigramo koju
ON: ali...
JA: nista ali, ajde znaš gdje su ti vrata. Meni ovo nisu mama i tata kupili pa se ne želim uopće raspravljati...
ON: ali imas ih 2 komada
JA: da ih imam i 10, zaboli te, ja ne trgam tvoje stvari, neces boga mi ni ti moje. frend si mi, ali ajde idi sada...
Mozda sam ispao djubre, ali eto jucer me zvao i ispricava se za svoje ponasanje (ajde barem je svjestan pogreske)
Možda nije prava tema al pitat ču..ovak,frend kupuje ps4,znam da ima onaj novi chassis od 1tb,dal ga ima i u verziji od 500gb?koja je točno oznaka?..što se može radit bez pretplate?se može na net uopče?store?
Ja sam kupio prije mjesec dana taj PS4 C chassis od 500 GB. Bez PS+ mozes sve osim igrat online (F2P igre mozes igrat MP) i streamat igre (ali za to ti ionako treba veliki upload). I naravno neces dobivat besplatne igre i popuste.
I mozda jos ima nesto, ali to ce znat netko tko se u to bolje razumije.
tnx filipe,a jel možeš s store-a kupit igru?koja je oznaka tog chassisa?frend je njub a iči če sam kupovat pa da ga nezahebu
Ma moze normalno kupovat sa Storea, nema problema. I neka samo u trgovini kaze da oce C chassis i to ce biti dovoljno, kuze se prodavaci u to, nece biti problema. Tako sam ja napravio.
ZoNTrA
Možeš streamati igre bez Plusa.