Ja vam ljudi imam jedan problem. Kako nemam pravi headset, koristim slusalice koje mogu koristiti i na mobu. I sve je ok radilo u chat partyjima do danas. I udjem ja u party kod Fenix -a i normalno ga cujem, a on mene nikako. I stavim cak onu opciju da me uvijek mogu sve cuti i da mi je primaran chat party, ali svejedno nista. Jel problem u tome sto on ima headset, a ja obicne slusalice?
Prije nego sto si izasao sam cuo nekakve cudne signale i kao da nesto pucketa. Nemas onu slusalicu sto si dobio s konzolom?

Update problema: Fenix ima onu slusalicu za jedno uho koja se dobi uz PS4 i to sam i ja sad stavio i normalno smo se culi sve savrseno.
Vratio sam na svoje slusalice (probao sam i sa Appleovim i sa Beats) i opet nece. Mikrofon je upaljen, ali ne idu oni valovi iz njega koji oznacavaju da pricamu u slusalicu. A nisu se sigurno pokvarile moje slusalice, pogotovo ove Appleove (na Beatsima je otisao jedan zvucnik, ali na drugom cujem), Appleove rade odlicno svugdje osim na PS-u. A sve opcije na PS-u sam isprobao i ne zeli.

Apple ne rade na PS-u koliko znam

Ali kako to? Nakon još nekog isprobavanja došao sam do ovog zaključka: s Sonyevim monohedsetom apsolutno sve radi. S mojim dvjema slušalicama radi apsolutno sve osim što me drugi ne mogu čuti u partyu. S tim da su ove Beats radile do prije 3 tjedna normalno, a od tad nisam koristio slušalice. Stvarno mi nije jasno kako je odjednom prestalo radit i to samo ta jedna stvar. Sve ostalo besprijekorno radi.
Jel možda još netko imao problema s time?

Znao sam od prije da Apple ne rade iz nekog razloga (jel to do Applea ili neko gdrugom pojma nemam) ,ali druge bi trebale raditi.
Jedino ako ti na Beats nije otišao mic na njima.

A niš, pokušat ću nekaj iskemijat ili isprobat s nekim trećim slušalicama, ako neće, idem s ovim Sonyevim. I one su sasvim dobre, ali više mi paše na oba uha.

Evo kupio i ja to Cernyevo čudo. Kvaliteta završne obrade kućišta je na zavidno lošoj razini, nadam se da nije i unutra tako  :(
A home screen.... stavit sve u jedan dugački skrolajući meni je genijalan potez 

:

Bit ce bolje s vremenom. Ni ja nisam bio odusevljen na pocetku, ali sad mi je odlicna (ali ne kao PS3, jos).

Ma super je, ali jeftino izgleda. Ali i platio sam relativno jeftino, 2500kn 1TB + SW. Da živim u zg našo bi i jeftinije. Ko razmišlja o kupnji trk na njuškalo, ima ih na lopate

8 dana kasnije

Imam problem s PS3, ne zeli se spojit na internet i zadnja 2 dana konstantno javlja Connection Error (8013013E), sudeci prema PS forumu to je WEP Key Error. No upisem tocnu WEP adresu, cak je i stari provjeravao u postavkama routera i pod MAC adresom PS3-a pise enabled. Pokusavao sam isponava i isponova i radio Internet Connection Settingse i uvijek bi javilo gresku i da ne moze doci do accsess pointa. A svi ostali uredaji normalno spojeni samo je PS3 prekjucer poceo zajebavat. Jel netko mozda imao slicnih problema?

EDIT: Rijesio zasad.

Ne bi bilo zgorega da kažeš kako čisto da se nađe :)

Ma stari je u postavkama routera promjenio tip mreze ili tako nesto, rekao je da se ne sjeca vise, ali da je lako naci i rijesiti ovaj problem ako malo proprckas po router postavkama.

24 dana kasnije

Gdje mogu provjeriti koliko osoba koristi jedan acc? Imam jedan poseban acc koji je star par godina, a nisam siguran jel sam nekome davao podatke od njega i jel jos netko osim mene koristio sadrzaj sa istoga.

Na SEN stranicama se ulogiras i vidis koliko je konzola aktivirano na accountu

18 dana kasnije

Zapravo više tražim savjet. :

Dakle 05.01. sam odnio PS3 konzolu na servis (laser), odmah su rekli da trenutno nemaju lasera, ali da bi trebali stići "uskoro". Zvao sam ih prošli tjedan, rekli su da nisu dobili nove još uvijek (zamjena košta 750kn), ali da mi nude novu konzolu sa laserom koji ima garanciju od godine dana za cca 1000kn (mislim da su tak rekli). E sad, prvo sam im rekao da ću pričekati dok ne poprave moju, ali eto dns sam ih opet zvao i rekli su da bi laseri mogli stići kroz nekih mjesec dana.
Bog mater

Zanima me što vi kolege gameri mislite jel bi trebao uzeti tu novu konzolu? (vjerujem da gubim sve skinute igre, nije to greda, skine se, ali gubim i save file-ove? Tak mi i treba kad sam reko fuck cloud save)

Vjerojatno imaju laser,al tipicna trgovacka navlakusa,pa uzmi kaj sad,ako je ispravna super,malo para,jamstvo godinu dana,odlicno,psn se syncas,a harda prebacis i gotovo.

Hmm. Onda sam zapravo mislio možda uzet tu njihovu i ostavit svoju da dočeka laser. Također googlao sam psn sync (cuz I didn't know what the fuck it is) i mislim da sam po tom pitanju siguran radi PSNProfiles trophy carda.?
Btw. cheers renda

Nekako mi je previse 750kn za zamjenu lasera.

Ne ebayu se nabavi za do 25 dolara, a koliko sam gledao nije previse komplicirano za zamjenit...

Dat ću ti ja čovjeka u ZG,koji ako ima laser će ti to riješiti.
Mene je radio par downgrade PS3 i sl. stvari.
Nemoj tolike pare davati za popravak

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

Koliko sam ja citao ovisi jel mjenjas citav drive ili samo lecu. Ako je full drive moras i pairing napraviti jer ne radi cim zamjenis, a leca je samo zamjena na driveu.