Dugo nisam ovako bio nabrijan do prvih kvala, prve utrke. Toliko promjena, toliko divnih bolida na gridu, nepoznanica tko je napravio najbolji posao za ovu sezonu. Jedva čekam.
Formula 1
Ja sam već upisao borbu za naslov u 2022. Toliko sam naivan.
Nevjerujem da će biti neke velike promjene na grudi u odnosu na prošlu sezonu ..
A tek teorije nakon prvog vikenda ako pobjedi netko neočekivan.
Ufff. Jedva čekam.
Mislim da je Mercedes i dalje brz, a silno se nadam da cu iza njih vidjeti Ferrari.
- Uređivano
Prihvatit cu Merc, Red Bull jer nema šanse da su toliko pali u odnosu na prošlu sezonu nevezano uz sve silne promjene i da se još u to sve doda Ferrari i McLaren da je to više tijesno na vrhu kao što je bilo u sredini poretka prošle godine.
wooddiebone Bottas odmah pobjeda u Alfi lol
Bottas bi puno češće drao Lewisa da mu Mercedes nije drugačije nalagao.
Frajer se najebao bezveze da ovom donese prvenstvo, a ovi ga odjebu.
Nadam se da ćemo sa Russelom imat situaciju bližu Rosbergu nego Bottasu.
wooddiebone Da i ja bi to volio, da malo Hamilton osjeti pritisak timskog kolege koji realno uz Bottasa nije imao. Sad ne znam kakve će bit timske odredbe od strane Mercedesa pošto je Russell još mlad i novi je u timu, no nadam se da će im bit dozvoljeno utrkivanje, a ne da će i ovaj bit šegrt dok se Hamilton ne odluči umirovit.
wooddiebone Ne bi, Hamilton je svjetska klasa, Bottas je "samo" dobar.
- Uređivano
To se može reć ako gledaš rezultate utrki.
Promotri kvalifikacije ove godine.
Ne kažem da je bolji, ali gušen od strane tima u korist Hamiltona definitivno je.
Nisam bas siguran za Red bul, u osnovi je to i dalje Hondin motor ali kako su se povukli vidjet cemo dali ce uskladiti motor sa novom aerodinamikom cak i male promjene zahtjevaju prilagodbu tako da bumo videli kak vele.
Hamilton danas 3 sekunde iza LeClerca. Mercedes je GOTOV!
Nemora to nista znaciti ko zma na kakvom setupu su i sta su isprobavali.