zontra Definitivno će se zapitati u Mercedesu što se događa

Kako ja ne volim taj Mercedes.

Svaki put kad nisu najbolji odma nervoza i kaos.
Vozači krive tim, tim krivi vozače, tužakaju se drugi timovi i Bottas na kraju pojede govno.

Baš kurčina od tima.

Mene je još uvijek strah ljetne stanke, svaki put su uništili Ferrari u drugom dijelu sezone.

maverick

Konkretno u F1, englezi su totalna suprotnost kad pogledaš.

Osim Hamiltona, svi su ful kul ljudi.

5 sekundi kazna Norrisu zbog Perezove greške.

Kakve su ovo gluposti.

Pa nek Bottas napadne Hamiltona bog ga jebo. Pa nece valjda opet bit poslusan.

Tsunoda kretenu

Stigao sam danas pogledat samo start i drugu polovicu utrke. Definitivno solidna utrka sa puno borbi. Ferrari super tempo u utrci. Sainz na kraju u TOP 5.

Russell i Ricci bolji defenderi nego bilo tko na svjetskom.
    Nek maknu ovu drocu kaj se javlja vozaču da je driver of the day.

Eh moj Checo, sjeba si.

Ali Rusell se opet sam sjebao, koliko sam vidio. S 8. na 12. ili 13. mjesto na početku i onda izgubio bod 3 kruga prije kraja. Mercedes će definitivno morat nešto napravit, Verstappen takvom lakoćom pobjeđuje, teško će Hamilton do naslova. Norris isto super vozio, na razini Mercedesa. LeClerc će vjerojatno ispljeskat Checa negdje u boksu 😁

https://f1.pulsmedia.hr/59754/otkazana-vn-australije/

Jesu je modificirali, ali opet, zadnjih godina utrka koja nije pruzala previse zanimljivosti. Nadam se da bi Sepang mogao biti zamjena.

Ali i prica se da bi Brazil, Meksiko i Japan mogli biti otkazani. Ne znam jel bi onda bila kraca sezona ili bi ubacivali europske utrke tamo na jesen. Mugello, Hockenheim, Nurburgring... necu se zalit.

zontra
      Ubacili bi europske utrke. Točno te koje si naveo.
      Nurb, Hocken, Mugello, Bahrain 2 (outer loop) itd

Nek naprave ponovno stari Hockenheim, kakva bi to bila zero downforce utrka.

10 dana kasnije

Nisam znao jbt. Sta ce to biti praksa od sada pa nadalje?
      To bi znacilo dns kvale za sutrasnji sprintrace i onda sprintrace konacni poredak odlucuje startne pozicije u utrci?

maverick Tako je, samo će biti u još par utrka, mislim. Prva 3 mjesta dobivaju 3, 2, 1 boda.

Necu nista govoriti unaprijed. Neka prvo vidimo kako ce funkcionirati F1 Sprint. Mozda bude i dobro.

Btw, sto kazete na nove bolide? Sto vise ih gledam, to mi jebenije izgleda moram priznat. Nadajmo se i da ce utrkivanje biti blize.