Kakva utrka na kraju...

Ne znam s čim sam bio više šokiran. Kada je Maxu pukla guma ili kada je Hamilton izletio. Da ne povjeruješ.

Kako ne voljeti ovaj sport ♥️

Vettel odvezao maestralno utrku. Čuvao gume, bio brz, skoro na razini RBR-a naprijed.

11 dana kasnije

Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.
Btw, jedna zanimljivost, zadnje 2 utrke su prvi puta u hibridnoj eri da nijedan Mercedes nije bio na postolju u 2 utrke za redom. Samo pokazuje koliko su dominantni. Zadnji put kad su bili izvan postolja je bilo SAD i Brazil 2013. kad su Rosberg i Hamilton bili 9. i 4., odnosno 5. i 9.

Jel to Danny Ric ima dobar dan?

Valjda jedini vozač s manje sreće od Bottasa.

Ferrari katastrofa u utrci, za pobjedu ce biti do zadnjeg kruga.

Dobro se branio Hamilton xaxa.

Ferrari odlična utrka.

Red Bull mora produžit Perezu ugovor.

Fantasticna utrka!
    Bottas je rekao da ce biti 2 stopa, nisu ga slusali u boxu i to ga je kostalo mjesta.
    Hamilton je kralj cuvanja guma, ali Verstappen je odvezao lavovski.
    Perez zvijer od vozaca. Igra kljucnu ulogu u prvenstvenu.
    McLaren jako dobar. Vettel dobar. Ferrari ocaj.

zontra Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.

You were saying?

McLaren bi ove godine mogel u Top 3.

Ovakve ih hoću uvijek.

wooddiebone U kontruktorima bit će treći sigurno, Ferrari je prekinuo razvoj bolida za ovu godinu, a u vozačkom poretku nemoguće da budu treći.

Pa u konstruktorskom i mislim.

A nemoj se kladit da neće i u vozačkom.

Lando držao treće mjesto do danas.

wooddiebone

Pa drago mi je da sam bio u krivu jer smo stvarno imali kvalitetnu utrku u Francuskoj sa borbom za pobjedu do kraja i sasvim solidnim brojem pretjecanja. RBR ovaj put pametno odigrao strategiju i to im se isplatilo. Bottas opet bio žrtveni jarac, ja da sam na njegovom mjestu, poslao bih i Mercedes i novi ugovor u kurac, jer stvarno nema smisla da se ovako prema njemu odnose.
          McLaren dobar pace u utrci, Ferrari troši gume užasno. Krenuli 5. i 7., završili 11. i 16., katastrofa.
          Veselim se Austriji i nastavku borbe na vrhu.

Da istina.
          Zaboravio sam da je Checo dobio Baku.

Russell unutar pola sekunde i svejedno nije dosta za Q3. Jako blizu.
          Verstappen 1., Hamilton 2., a Bottas 3. no nakon kazne 6. tako da ce Perez, Norris i Gasly biti 3.,4. i 5. na startu. To je moje predvidanje.