Auuuu, sto "osamnajske" dobro izgledaju. Barem meni.

Više manje isto kao prošle godine. Ipak se nadam da im rezultati neće biti isti nego će se moći boriti za bodove.

Još samo mjesec i pol do početka nove sezone. Nadam se nekoj premetaljci kao 2009., makar mislim da će momčadi biti pripremljenije i neće se takvo čudo dogoditi.

Stalno su iz Haas-a govorili kako je fokus na razvoju bolida za 2022 daj boze da bude tako mada mi vozačka postava ne ulijeva povjerenje a i vidjet ćemo šta će Ferrari isporučiti u pravilu ke to bio proslogodisnji motor tako da sumnjam da će biti u bodovima.

Oglasio se Hamilton po prvi puta nakon gotovo 2 mjeseca.

Cjenim ga kao vozača ali previše drami radio je i on svašta, ne navijam za Maxa samo da napomenem.

8 dana kasnije

Pogledao 2 epizode i odustao, previse drame oko ničega ako je meni koji volim i pratim F1 doslo da odustanemod gledanja onda nešto nije uredu.

Ono što sam najavio pa su neki ovdje malo ismijali moj post i službeno Mikey dobio otkaz od "Mercedesa"

Jako loše za sport !

6 dana kasnije

Dugo nisam ovako bio nabrijan do prvih kvala, prve utrke. Toliko promjena, toliko divnih bolida na gridu, nepoznanica tko je napravio najbolji posao za ovu sezonu. Jedva čekam.

Ja sam već upisao borbu za naslov u 2022. Toliko sam naivan.

Mislim da je Mercedes i dalje brz, a silno se nadam da cu iza njih vidjeti Ferrari.

Prihvatit cu Merc, Red Bull jer nema šanse da su toliko pali u odnosu na prošlu sezonu nevezano uz sve silne promjene i da se još u to sve doda Ferrari i McLaren da je to više tijesno na vrhu kao što je bilo u sredini poretka prošle godine.

wooddiebone Bottas odmah pobjeda u Alfi lol