- Uređivano
Momci jeste spremni za Badel 1862 Kraš Cedevita Made in Croatia Crodux Iskon Velika Nagrada Hrvatske?
Veliki transparenti na stazi Rolex i PELINK0.0VAC
Momci jeste spremni za Badel 1862 Kraš Cedevita Made in Croatia Crodux Iskon Velika Nagrada Hrvatske?
Veliki transparenti na stazi Rolex i PELINK0.0VAC
wooddiebone Podsjeća na Sepang. Da je bar vrate, uz Hockenheim, umjesto novih smeća.
Meni je ko neka kombinacija Monze i Suzuke.
Monzuka i Suzunza.
Izgleda ko da bi trebalo bit puno DRS zona.
Legenda se vratio, oba soka Alpine u Q3. Odma' na avatar!!!!
Hamilton krivu odluku donio, sljedeće godine u sporiji bolid.
Svaka čast Lando, ja se nadam da će ostat prvi i nakon sutrašnje utrke, ali kvalifikacije i razmaci tako blizu u pola sekunde prvih 7. Nadam se da će utrka bit isto tako napeta, stvarno nisam mislio da će Lando tako skidat Maxa po kvalifikacijama i neka se to samo nastavi.
Lancu već drugu utrku ove sezone fali još par krugova na uhvati Verstappena.
Lancu sigurno ne, Lando prije. Ali si je sam kriv u oba slučaja.
Dečko je brz i konzistentan, nije mi krivo kad osvoji dobar rezultat.
Volim što Verstappen uvijek grize, ali danas je stvarno pretjerao (kao što je i više puta 2021. ali i ranije). Izbio Norrisu potencijalnih 25 bodova…
zontra a grize ali opet nekako ne može popustit da ga drugi vozač pređe, što se vidilo i u povijesti di tako bliske borbe s njim uvijek završe s kontaktom.. Sve razumijem sve je to brzo i napeto, ali kad se to ponavlja iz godine u godinu vozačima u borbi s njim 10s kazne nije dovoljno, bar po meni, em uz to ima lijepu prednost u poredku i opet tako agresivno i nepromišljeno po mom mišljenju..
Komotno su mu mogli puknut diskvalifikaciju, ali para vrti gdje burgija neće.
Ovaj Mclaren je već jedno 3 pobjede prosuo ove sezone. Norris i Piastri su odlično vozili u promjenjivim uvjetima, došli do 1-2 i onda su prvo Piastriju uništili utrku kad se prvi puta išlo u boksove gdje je izgubio 20 sekundi, a onda i Norrisu kad se išlo drugi puta u boksove gdje je izgubio 5 sekundi barem. Rekao bih da su Mercedes i Mclaren tu negdje bili po tempu, ali Mercedes nije radio prevelike greške i zato je i Hamilton pobjedio. Red Bull ne znam gdje im je tempo bio u prvoj polovici, na Hardu su imali fantastičan tempo. Ali opet su pokazali zašto su najbolja momčad. Briljatan prvi ulazak u boks gdje je Verstappen dobio barem 10 sekundi u odnosu na top 4, a i drugi ulazak je bio odličan na pravim gumama. Ferrari sve više pada i sad su uvjerljivo 4. momčad iako su na početku bili 2. najbrži. Preloše…
Ali sama utrka je bila stvarno odlična, puno obračuna i promjena na vrhu, ali i niže u poretku. Hulk drugi puta zaredom 6.!
Checo je gotov.
Mclaren jebeni klaunovi, sami su si zakomplicirali situaciju. Trebao je Piastri ići prvi u boks jer je bio ispred, a ne poklanjati Landu pozicije preko boksova, ionako su bili dovoljno ispred svih. I onda bi Norris na stazi prešao Piastrija ako je bio toliko brži i ne bi nitko mogao za ništa prigovoriti. Ovako je Piastrijeva prva pobjeda malo uprljana, a ni Norris nije presretan.
I jel se meni čini ili Red Bull počinje ići prema dole? Dali lošu strategiju Verstappenu, a nije si ni on sam pomogao kamikaze potezima i konstantnom živčanošću na radiju.
Ferrari čak i oke izgledao u utrci. Nisu ni Leclerc ni Sainz bili predaleko od postolja.
zontra verstapen pokazuje zasto ga prije pet godina niko nije volio…ko dijete od pet godina kojem starci ne žele kupit sladoled
Čisto da se pohvalim da sam prisustvao svom prvom GP-u ovaj vikend u Mađarskoj i moram reći da je sve i više od onoga što sam očekivao. Gledao F3,F2, Porsche Supercup i na kraju F1. Proveo cijelu subotu na stazi, kao i nedjelju. Vrijeme fenomenalno oblačno, kiša za kvalifikacije, baš i frendovi govorili da nas je pržilo sunce ne znam kako bi izdržali. Uglavnom sam i dalje pod dojmom, koliko je to sve veliko, 310 tisuća ljudi cijeli vikend. Normalno da je bilo gužve, i sam dolazak i odlazak na/sa stazu/e je bio lagani stres, ali uz informiranje unaprijed i malo strpljenja sve je to prošlo solidno s obzirom na broj ljudi. Precrtao sam si jednu stvar sa bucket lista, upoznao neke poljake koji su nam rekli da gledamo Imolu ili Austriju ako ćemo na drugu utrku ići, što se nadam da će se dogoditi jer stvarno je predivan osjećaj biti dio tako nečega. Još uvijek sam pod dojmom, ali vrijedilo je svakog eura i forinte. Imao karte Pit Exit, dosta dobar pogled na start i prvi zavoj, ekran odmah naprijed i čista uživancija, od zvuka, hrane i ugostiteljstva, jedino je bila borba s wcima jer je pred samu utrku nastao ogroman čep na svakom wcu pa sam trčao 5 minuta do starta na tribinu i uspio. Šećer na kraju je bio ulet na traku, gledanje proslave pobjede Piastria, vidili par bolida izbliza, Tota, Ralfa Schumachera i na kraju ludi Gunther Steiner prošeće boksom. Sve u svemu bilo bi mi žao da nikad nisam otišao na utrku i sad to mislim još više, tako da se nadam što prije sljedećoj i ako niste gledajte otići jer je svakako za nas fanove nešto posebno, ali mislim i za one koji nisu isto tako.
Evo par slika, ne znam za videe, ali čisto malo mog doživljaja kroz kameru mobitela
Za 0.003 u Q3. U dupe sporo