Red Bull je jednostavno bio loš ovdje u usporedbi s prijašnjim utrkama, čak je i Hamilton bio brži od Pereza.
Formula 1
RB je uvijek slabiji na sprint vikendima, ali McLaren dosta rano sada već izgleda kao drugi najbrži bolid
- Uređivano
Momci jeste spremni za Badel 1862 Kraš Cedevita Made in Croatia Crodux Iskon Velika Nagrada Hrvatske?
Veliki transparenti na stazi Rolex i PELINK0.0VAC
Hrvatska dobiva stazu gabarita Formule 1. Savjetnik je Jacques Villeneuve
wooddiebone Podsjeća na Sepang. Da je bar vrate, uz Hockenheim, umjesto novih smeća.
Meni je ko neka kombinacija Monze i Suzuke.
Monzuka i Suzunza.
Izgleda ko da bi trebalo bit puno DRS zona.
Legenda se vratio, oba soka Alpine u Q3. Odma' na avatar!!!!
Hamilton krivu odluku donio, sljedeće godine u sporiji bolid.
Svaka čast Lando, ja se nadam da će ostat prvi i nakon sutrašnje utrke, ali kvalifikacije i razmaci tako blizu u pola sekunde prvih 7. Nadam se da će utrka bit isto tako napeta, stvarno nisam mislio da će Lando tako skidat Maxa po kvalifikacijama i neka se to samo nastavi.
Lancu već drugu utrku ove sezone fali još par krugova na uhvati Verstappena.
Lancu sigurno ne, Lando prije. Ali si je sam kriv u oba slučaja.
Dečko je brz i konzistentan, nije mi krivo kad osvoji dobar rezultat.
Volim što Verstappen uvijek grize, ali danas je stvarno pretjerao (kao što je i više puta 2021. ali i ranije). Izbio Norrisu potencijalnih 25 bodova…
zontra a grize ali opet nekako ne može popustit da ga drugi vozač pređe, što se vidilo i u povijesti di tako bliske borbe s njim uvijek završe s kontaktom.. Sve razumijem sve je to brzo i napeto, ali kad se to ponavlja iz godine u godinu vozačima u borbi s njim 10s kazne nije dovoljno, bar po meni, em uz to ima lijepu prednost u poredku i opet tako agresivno i nepromišljeno po mom mišljenju..
Komotno su mu mogli puknut diskvalifikaciju, ali para vrti gdje burgija neće.
- Uređivano
Ovaj Mclaren je već jedno 3 pobjede prosuo ove sezone. Norris i Piastri su odlično vozili u promjenjivim uvjetima, došli do 1-2 i onda su prvo Piastriju uništili utrku kad se prvi puta išlo u boksove gdje je izgubio 20 sekundi, a onda i Norrisu kad se išlo drugi puta u boksove gdje je izgubio 5 sekundi barem. Rekao bih da su Mercedes i Mclaren tu negdje bili po tempu, ali Mercedes nije radio prevelike greške i zato je i Hamilton pobjedio. Red Bull ne znam gdje im je tempo bio u prvoj polovici, na Hardu su imali fantastičan tempo. Ali opet su pokazali zašto su najbolja momčad. Briljatan prvi ulazak u boks gdje je Verstappen dobio barem 10 sekundi u odnosu na top 4, a i drugi ulazak je bio odličan na pravim gumama. Ferrari sve više pada i sad su uvjerljivo 4. momčad iako su na početku bili 2. najbrži. Preloše…
Ali sama utrka je bila stvarno odlična, puno obračuna i promjena na vrhu, ali i niže u poretku. Hulk drugi puta zaredom 6.!
Checo je gotov.
- Uređivano
Mclaren jebeni klaunovi, sami su si zakomplicirali situaciju. Trebao je Piastri ići prvi u boks jer je bio ispred, a ne poklanjati Landu pozicije preko boksova, ionako su bili dovoljno ispred svih. I onda bi Norris na stazi prešao Piastrija ako je bio toliko brži i ne bi nitko mogao za ništa prigovoriti. Ovako je Piastrijeva prva pobjeda malo uprljana, a ni Norris nije presretan.
I jel se meni čini ili Red Bull počinje ići prema dole? Dali lošu strategiju Verstappenu, a nije si ni on sam pomogao kamikaze potezima i konstantnom živčanošću na radiju.
Ferrari čak i oke izgledao u utrci. Nisu ni Leclerc ni Sainz bili predaleko od postolja.