Nadamo se borbama za pobjede next year, ako već ne za prvenstvo.

5 dana kasnije

Right in the feels...

Hah, mora da je tebe pogodilo.
Ja s 0 očekivanja se rjetko razočaram. 😅

No, svakak bi volio Ferrari vidjeti u vrhu sa Mercedesom i Red Bullom.
Pogotovo sad kad red bull radi "svoje" mašine.

ario0

Ha, ipak je lakše tebi kad si vidio pobjedu McLarena uživo 😁

25 dana kasnije

Mike dobio pendalu od Mercedes , izgleda da FIA traži novog direktora 🙄🙄🙄

Ono kada vidim neku rupu il' nešto najgore sjetim se Hamiltona cccc

HideooKoojima

Kakvu pe(n)dalu?

Mercedes nemože djelit pedale zaposlenicima FIAe.

Samo je krenula istraga. Još uvijek je šansa da sve ode niz Mercedesov mlin jako mala, ako i postoji.

Kazu BBC insideri da ce Hamilton donijeti odluku o nastavku karijere kad se zakljuci istraga o zadnjoj utrci.
        A FIA rekla da ce rezultate istrage objavit za vikend prve utrke u Bahreinu. Hahhah, pa to nema nikakvog smisla. Po njima ce Hamilton do kvalifikacija u subotu cekat sa odlukom hoce li vozit ili ne.

zontra A čuj, Hamilton se probao postaviti tak da sudci budu biased prema njemu, da ga zadrže u f1.
          A pak onda FIA, se postavila tako da presuda ne odlučuje o postavi za 2022 sezonu.

Makar mislim da je Hamilton drama queen oko sve tog, kako god da je bilo, već bi normalan prešo preko toga..

5 dana kasnije

HideooKoojima
          Odlična borba, šteta što je Ogieru puknula guma na mislim predzadnjem brzincu gdje je izgubio 35 sekundi i nije više mogao nadoknaditi. To dalo vodstvo i pobjedu Loebu.

A je lik ubio. Hahahahaha!

8 dana kasnije

Auuuu, sto "osamnajske" dobro izgledaju. Barem meni.

Više manje isto kao prošle godine. Ipak se nadam da im rezultati neće biti isti nego će se moći boriti za bodove.

Još samo mjesec i pol do početka nove sezone. Nadam se nekoj premetaljci kao 2009., makar mislim da će momčadi biti pripremljenije i neće se takvo čudo dogoditi.

Stalno su iz Haas-a govorili kako je fokus na razvoju bolida za 2022 daj boze da bude tako mada mi vozačka postava ne ulijeva povjerenje a i vidjet ćemo šta će Ferrari isporučiti u pravilu ke to bio proslogodisnji motor tako da sumnjam da će biti u bodovima.

Oglasio se Hamilton po prvi puta nakon gotovo 2 mjeseca.

Cjenim ga kao vozača ali previše drami radio je i on svašta, ne navijam za Maxa samo da napomenem.

8 dana kasnije

Pogledao 2 epizode i odustao, previse drame oko ničega ako je meni koji volim i pratim F1 doslo da odustanemod gledanja onda nešto nije uredu.

Ono što sam najavio pa su neki ovdje malo ismijali moj post i službeno Mikey dobio otkaz od "Mercedesa"

Jako loše za sport !

6 dana kasnije

Dugo nisam ovako bio nabrijan do prvih kvala, prve utrke. Toliko promjena, toliko divnih bolida na gridu, nepoznanica tko je napravio najbolji posao za ovu sezonu. Jedva čekam.

Ja sam već upisao borbu za naslov u 2022. Toliko sam naivan.

Mislim da je Mercedes i dalje brz, a silno se nadam da cu iza njih vidjeti Ferrari.

Prihvatit cu Merc, Red Bull jer nema šanse da su toliko pali u odnosu na prošlu sezonu nevezano uz sve silne promjene i da se još u to sve doda Ferrari i McLaren da je to više tijesno na vrhu kao što je bilo u sredini poretka prošle godine.

wooddiebone Bottas odmah pobjeda u Alfi lol

Bottas bi puno češće drao Lewisa da mu Mercedes nije drugačije nalagao.
              Frajer se najebao bezveze da ovom donese prvenstvo, a ovi ga odjebu.

Nadam se da ćemo sa Russelom imat situaciju bližu Rosbergu nego Bottasu.

wooddiebone Da i ja bi to volio, da malo Hamilton osjeti pritisak timskog kolege koji realno uz Bottasa nije imao. Sad ne znam kakve će bit timske odredbe od strane Mercedesa pošto je Russell još mlad i novi je u timu, no nadam se da će im bit dozvoljeno utrkivanje, a ne da će i ovaj bit šegrt dok se Hamilton ne odluči umirovit.

Heat

To se može reć ako gledaš rezultate utrki.
                Promotri kvalifikacije ove godine.

Ne kažem da je bolji, ali gušen od strane tima u korist Hamiltona definitivno je.

Nisam bas siguran za Red bul, u osnovi je to i dalje Hondin motor ali kako su se povukli vidjet cemo dali ce uskladiti motor sa novom aerodinamikom cak i male promjene zahtjevaju prilagodbu tako da bumo videli kak vele.