Ma kakva promjena. Ove drame u Red Bullu samo da se zacini malo F1 off track kad ne moze on track. Svi ce se oni ubrzo pomiriti.
Formula 1
Napeta borba u prvenstvu, top 4 u 11 bodova!
Hvala @wooddiebone
Vidio sam još jučer na Patreonu, al pustim jutub u pozadini svaki put da mu viewse nabijam
"No Mikey, no, that was so not right!" - words that help Christian Horner to explode
Taman mi se zadnjih par vikenada počeo pojavljivat onaj stari filing da nema više smisla gledat F1 i onda Lando ovakvu pobjedu odnese.
I to sa Verstappenom iza. Da je DNFao, bilo bi jebeno, al ne ovak.
A očekivao sam najveću rutinu od utrke.
Bome lijepo rade nadogradnje Mclarena. Ova staza je jedna od onih koja ne daje konstantno dobar grip, možda je to slabost Red Bulla. Kad je grip predvidljiv, rade savršeno, kad nije, pobjedivi su. Ajde vidjet ćemo u Imoli za 2 tjedna. Ako Mclaren i Ferrari budu opet pri vrhu, tko zna, sezona možda još može biti zanimljiva.
Red Bull je jednostavno bio loš ovdje u usporedbi s prijašnjim utrkama, čak je i Hamilton bio brži od Pereza.
RB je uvijek slabiji na sprint vikendima, ali McLaren dosta rano sada već izgleda kao drugi najbrži bolid
- Uređivano
Momci jeste spremni za Badel 1862 Kraš Cedevita Made in Croatia Crodux Iskon Velika Nagrada Hrvatske?
Veliki transparenti na stazi Rolex i PELINK0.0VAC
Hrvatska dobiva stazu gabarita Formule 1. Savjetnik je Jacques Villeneuve
wooddiebone Podsjeća na Sepang. Da je bar vrate, uz Hockenheim, umjesto novih smeća.
Meni je ko neka kombinacija Monze i Suzuke.
Monzuka i Suzunza.
Izgleda ko da bi trebalo bit puno DRS zona.
Legenda se vratio, oba soka Alpine u Q3. Odma' na avatar!!!!
Hamilton krivu odluku donio, sljedeće godine u sporiji bolid.
Svaka čast Lando, ja se nadam da će ostat prvi i nakon sutrašnje utrke, ali kvalifikacije i razmaci tako blizu u pola sekunde prvih 7. Nadam se da će utrka bit isto tako napeta, stvarno nisam mislio da će Lando tako skidat Maxa po kvalifikacijama i neka se to samo nastavi.
Lancu već drugu utrku ove sezone fali još par krugova na uhvati Verstappena.
Lancu sigurno ne, Lando prije. Ali si je sam kriv u oba slučaja.
Dečko je brz i konzistentan, nije mi krivo kad osvoji dobar rezultat.