Lijepo je vidjeti čestitke Lewisa Maxu. Utrkivanje je jedno, treba ostati čovjek.

Max kakva utrka ajme dobio sam šok 💩💩💩💩💩

Lewis je bio bolji ovu utrku ali zasluženo je Max uzeo naslov ...

Kme Kme Lewis 😭😭😭😭

Nakon svega Max je zaslužio. Je da Fenix dobro kaze, da mozda ovo nije najbolji način, ali jebiga. Zasluženo na kraju.

Mislim da cemo dobiti film, a tek Netflix sto trlja ruke. Jedva čekam Drive to Survive Season 3.

Ove godine sam pratio F1 samo kroz sazetke. Jer sve sto se desava u zadnjih nekoliko sezona je sramotno. Sve sto kupe Ameri se svodi na show i pare a ne pravi racing. Najveca glupupost u F1 je izbacivanje sljuncanih izletnih zona.
Nikad u povijesti F1 se nije desilo to sto se desilo sad. Da je race controle odlucio trku, da kroz sve trke nisu bila pravila jednaka za sve.
Da me neko krivo ne shvati niti sam navijao za Hamiltona niti Verstappen-a. Ali bi mi bilo draze da je Hamilton uzeo titulu, jer Verstappen nezna drugacije nego izgurat nekog van staze.
Ja za sljedecu sezonu znam uzimam predplatu na motogp i WRC tamo bar se ljudi utrkuju posteno.

Ma iduća sezona je sasvim drugačija priča. Nitko zapravo ne zna što će biti. Možda se opet pojavi nekakav BrawnGP. 😃

Vettel uzeo naslov za pretjecanja? Bili su pokazali jedno 15-tak krugova prije kraja tablicu.

Loki ma gle nije blistala al neke stvari su bile bolje. Tak nebitno. Nekom se moze svidati neko ne. Zavrsilo je kak je zavrsilo.

Jel kraj sezone mogao ikako drukčije ispasti? Naravno da nije. Drama do kockaste zastavice.

Nemam trenutno ništa pametno za reći, treba se prvo malo smiriti.

elder8472 Mislim da je najviše kontroverzi ove godine bilo sa sucima, to je FIA-in problem. A s ostalim se slažem, svi bismo željeli klasnične staze s prirodnim reljefom, a ne umjetnjake.

Inače, ako vas zanima zašto je Mercedes brži u utrkama, a u kvalifikacijama su tu negdje, zbog zadnjeg ovjesa koji se na ravnici pri velikoj brzini spusti pa imaju polu-DRS. Kvale voziš s otvorenim DRS-om pa ne pravi nikakvu razliku.

Mislim da je jedina utrka gdje je Red Bull imao dosta bolji race bio Mexico.

Loki F1 bi bila zanimljiva da vrate sljuncane zone. Onda nebi bilo sjecanja sikana i voznje van bijelih linija. I greska bi skupo kostala. A ne sad izleti nema veze vratim se i to je to.

Cijela sezona je bila luda i ovakav kraj je dostojan za ovu pricu. Previse je tu nijansi, realno Hamilton je ubio danas i voznjom i sve sa onim jebenim gumama hard koliko ih je vukao - a ako ikog Merc moze krivit onda je to upravo sebe sta nisu isli na pitstop za prvi SC, jos su ga pitali kakve bi gume htio 😃
            oba vozaca su mi jebena bila citavu godinu sasvim su druga galaksija od ostalih i drago mi je sta su na kraju ispali ljudi i cestitali si kako treba. Max je lavovski imao prvi dio sezone i kad vecina kaze da je zasluzio na ovo se misli, al ham je od brazila kada je napravio onaj monster drive od zadnje pozcije na gridu pokazao da je jednako zasluzio pogotovo u zadnjoj dionici sezone. Realno gledajuci - opet im je bilo vaznije da naprave show kad je vec bio - ovo sa krajem i SC-om i nacin da ovako pobjedi Max je bilo najvece cudo sto je rekao i Jos Verstapp a i Horner kasnije: Hamilton ga je pure racing rastavio nije uspio doci ni ispod 10 sec cak ni sa DRUGIM pitstopom 😃 Zapravo je najzasluzniji Mick sto je opet poceo dvoboj sa latifiem zbog cega je doslo do yellow flaga xD sve kako bi se zaustavio da Lew srusi Schumaherov 7 times record haha ok zajebancija na stranu, Steta sta Max nije dobio na pravi race - pobjeda bi bila jos sladja ali it is what it is. Definitivno ima najbolje team mates Perez (ubio je sa onim duelom sa Ham, kapa do poda) i Safety Car

Napeta sezona al kamilica za prosjecnu MotoGP sezonu, gledajte motogp i usporedite sta radi FIA i FIM sa pravilima i glupostima i kako se radi class racing. Honda jebeni idioti sta odlaze iz F1 kao works, pogotovo sada kad mogu sa novom godinom sve pritegnut i imaju vrh vozaca.

viper89

oba vozaca su mi jebena bila citavu godinu sasvim su druga galaksija od ostalih i

Heh..a bolidu su koji voze druga galaksija, a ne oni kao vozači 😉

Daj ne seriii wow ne mogu vjerovat da nisu isti bolidi 😉 lol

Znamo da nista od ovoga, ali zamislite samo. 😁😁

viper89
                Pa ti tvrdiš da su oni kao vozači u drugoj galaksiji, a znamo da nisu 🤭😉

Zato su bottas i perez po 160 i više bodova iza njih u istim bolidima 🤣🤣🤣🤣

Sjecate se onda Masse i Hamiltona i kako je u zadnjim metrima postao prvak? 🙂 Moralo se negdje vratiti.

viper89
                    Aha, nisam znao da su Bottas i Perez kalibar za svjetskog prvaka 🤭

Dovedeni kao drugi vozači, a Bottas je u prosjeku u jednom krugu na 0.150 iza Hamiltona.

Ono...daj. Pa nije sada su te ekipe angažirale Leclerca, Alonsa, Vettela, Norrisa, Sainza, Russella i slične već traže profil vozača koji je dovoljno brz da ne radi probleme prvom vozaču.

Vidjeli smo koliko su Ricci i Max bili blizu, Hamilton i Rosberg itd...

Stari moj, i lew i max su ove godine bili živa vatra. Ne kužim općenito to kmecanje za aute, svaka ekipa radi kako radi i koliko para imaju isto. Vozači su sve u motosportu, i ducati ima naj hi tech motor I svake godine ruše sve rekorde pa ih je ove godine yamaha dobila sa Quartararom i najsporijim motorom lol Vozači su sve, pogotovo kad je netko na primeu ili talent kojeg vidiš kako ima veliku budućnost kao max. Naravno da su i merc i Honda kao factory bolji nego jebeni hass ili tko već Al bar ove godine smo mogli uživati u vožnji koju su nam priredili ova dvojica

Uostalom potpuno nepotrebna rasprava pored svega što se događa lol

viper89

Stari moj, i lew i max su ove godine bili živa vatra

Više Max, nego Lewis koji je opet pokazao da nije on toliko dominantan ni dobar kada nema barem pola sekunde prednosti u bolidu. Lewis nije ni u Top 3-4 ove godine, ako moram napraviti listu. Tek kada je opet imao relativno dominantan bolid (kao zadnje 3-4 utrke tj. više manje cijelu polovicu sezone osim u Meksiku i Zandvoortu) onda je tek počeo nešto pokazivati.

Max zasluženo, a Lewis je izgubio na njemu neobičan način na kraju - nesrećom. Ironično za lika koji je imao najsretniju karijeru u F1 povijesti da mu se malo i vrati. Neka.

Mora drugi vozač biti vodonoša inače izgubiš naslov kao McLaren s Alonso-Hamilton ekipom. Ferrari će biti u problemima ako slože bolid jer je očito da Sainz nije ono za što je doveden.

Heat

I mene bas zanima tko ce biti svjetski prvak 2022. Ocekujem da ce biti gusto izmedu Leclerca i Sainza.

zontra Nadam se oštroj borbi između Sainza i Leclerca i onda im Norris uzme naslov ispred nosa, Ricciardo je prop'o, bit će dobar No. 2. 😃

Heat

Ne bih se uopce zalio da se Ferrari i McLaren opet bore za naslov, ta 2007. i 2008. su ionako bile moje najsretnije godine u pracenju F1.

Meni se čini da će RB po tome biti u velikoj prednosti dogodine. Checo zna koja mu je uloga i on je vjerojatno zadovoljan što uopće ima priliku voziti za ekipa koja je pri vrhu. Ako doleti koja pobjeda, još bolje. Kakav je vozač, pokazao je danas i još nekoliko puta tijekom sezone kada je tukao Hamiltona u izravnim dvobojima. Nedostaje mu malo više stabilnosti, ali ne znamo što se sve događa oko bolida i u garaži tijekom vikenda pa ne mogu komentirati.
                            Mercedes će biti u problemima (ne u prvom dijelu sezone) ako se George uspije prilagoditi kao lani u Bahrainu. Očekujem dominaciju i iduće sezone.
                            Ferrariju će biti zajebano ako budu imali dobar bolid jer njihove strategije zadnjih sezona nisu bile pri zdravoj pameti. Plus, Sainz neočekivano dominira nad Leclercom u pojedinim utrkama.
                            Očekujem puno od Alpinea, nadam se da će uspjeti nešto skrpati da Nando poleti stazom.
                            Mclaren odličan, čekamo Landa da eksplodira.

Fenix je promijenio naslov Formula 1.
                            Fenix je maknuo istaknutu iznaku s teme.

Fun fact. Alonso (24) 2005. osvaja svoj prvi naslov pobijedivši Schumachera (36) koji je do tada imao 7 naslova.
                            Max (24) 2021. osvaja svoj prvi naslov pobijedivši Hamiltona (36) koji je do tada imao 7 naslova.

Naravno da su uložili protest iz Mercedesa, zbog toga što se nisu svi lappani bolidi vratili u svoj krug i zato što je, pszi sad, Max vozio usporedno s Hamdijom kad je ovaj štopao.

ikral Ovo drugo je već odbačeno tako da nema ni teoretske šanse da uzmu naslov Verstappenu, eventualno da ponište cijelu utrku na sudu.

Sve je odbačeno.