nabijem i jednog i drugog, tbh

Ovakav prvi gol kad dobiješ u osnovnoj školi, stariji te potjeraju s gola uz vikanje standardno "nek nitko ne brani".

Lik si je bas dao truda

Transparent navijača Bodo/Glimt prije početka tekme protiv Lazija.

Ubi čoeka. Šta mu bi u glavi da mi je znati.

Mbappe dobio suspenziju samo jednu utakmicu, nismo iznenađeni.

Heat Mbappe dobio suspenziju samo jednu utakmicu, nismo iznenađeni.

Čist start na loptu bio 😆

Heat lopovstina, moraju uzet ligu na sve nacine. Najsugaviji klub na svijetu

Barcelona se raspala u zadnje 2 utakmice, promoviram Arsenal s trećeg na prvo mjesto za favorita za trofej.

Heat imali su vec rupe ove sezone od 2 do 3 utakmice, pa su se vracali.

Hoce li gunneri uspjet gurnut top do kraja danas?

chono Je, u pravu si, samo je pad forme trajao malo duže pa im je RM pobjegao preko 10 bodova.

Heat a da, u pravu si, stizali su ipak malo vise bodova od 2 utakmice. Mozda je vrate uskoro, mlada momcad je, imaju snage

ako Real u prvih 15-20min zabije gol, moglo bi bit tu svega….

Genesis Nikad ne reci nikada ali mislim da su dosta loši ove sezone. Izvlači ih individualna kvaliteta.

Čak i da uspiju izvesti to čudo ne vjerujem da mogu proći PSG koji strašno dobro igra ove sezone.

Vazquez desno, izgleda Ancelotti traži izlaz iz Reala. Znači svi protivnici i navijači protivnika Reala se vesele kad vide Vazqueza desno, samo je Carlitu to normalno. 80% toga što se kiksalo ove sezone kiksalo se kad je on igrao desno i preko te strane su primali golove.

Davao sam im neke šanse, ali te šanse su se sad srozale.

Uopće lopta ne ide na tog igrača i penal lol

Nogomet je stvarno otišao u kurac.