Watford rastura ove sezone, impresivni su stvarno.

Prije par mjeseci pričao s frendom o nogometu i dotakli se Garetha Balea.
Kaže on da je Bale dobar igrač ali da nije svjetska klasa.
Ja mu kažem da se ne slažem. Mislim da je vrhunski igrač ali da ne može doći do izražaja zbog Ronalda.
Zato jer je ovaj sebično đubre koje gleda samo sebe i jebe cijelu ekipu s tim stavom.
Evo đubre otišlo a Bale proigrao.
Siguran sam da će Bale ako ga ozljede zaobiđu u svim natjecanjima ukupno utrpati 25-30 golova i podijeliti 10-tak asistencija.

Mislim da je vrhunski igrač ali da ne može doći do izražaja zbog Ronalda
Uz veliku nesreću s ozljedama. Kakav trk taj čovjek ima.

Vidi se i da je Benzema otišao u tu golgetersku poziciju sada kada Ronalda nema. Igraju kao tim. Barcelona ove sezone igra ljepši nogomet, ali daleko od toga da nije gušt gledati i Real.

Real je lijepo gledati jer uvijek igraju napadački. I uvijek imaju vrhunske igrače.
Barcelonu nisam gledao ove sezone ali opet očekujem da uzmu Primeru. Čekam da počne Liga Prvaka. Biti će zanimljivo.

Real je lijepo gledati jer uvijek igraju napadački. I uvijek imaju vrhunske igrače.
Barcelonu nisam gledao ove sezone ali opet očekujem da uzmu Primeru. Čekam da počne Liga Prvaka. Biti će zanimljivo.
Da, nije obrambeno orijentirana momčad. I koliko god ne podnosim Ramosa jer mi se čini da je seljačina, stvarno se mora reći da je pravi kapetan momčadi. Da nemaju tako prgavog vođu, sumnjam da bi ovako dobri odnosi bili u ekipi toliko dugo.

Što se Barcelone tiče, sada su 8-2 dobili Huescu i stvarno igraju predivan nogomet. Puno kratkih dodavanja, izuzetno brzih. Tipično barcelonski, no s puno konkretnijim finišem. Messi i Dembele izgledaju nezaustavljivo, a Coutinho bi se mogao pretvoriti u mašinu za asistencije.

Općenito mi se čini da Primera već dugo nije bila ovako jaka. Osim standardnog trojca - Barce, Reala i Atletica - Sevilla se napadački pojačala dolaskom Silve, Valencia ima jezivo dobru momčad, a Betis se odjednom pojačao i postao vrlo opasna ekipa.

Premier liga standardno oduševljava, padaju golovi, male momčadi iznenađuju, Liverpool prima samo jedan gol, stvarno najbolja liga u ponudi.

Čak je i talijanska liga pomalo eksplodirala. Preokreti, vraćanje u igru nakon 2 rezultata, Milan se posložio u glavi, Inter neočekivano slabo startao, dok Juve nekako šteka i interesantno je gledati Ronalda kako se privikava dok ih Mandžo izvlači. Još mi se čini da bi Fiorentina mogla iznenaditi jer Simeonea čeka interesantna sezona.

Francuzi nažalost nemaju toliko atraktivnu ligu, ali gledati Mbappea i Neymara što rade u PSG-u je raj na zemlji.

Za sada izvrstan start sezone.

Alissonov uradak ste nadam se vidjeli? Ne pričam o failu na utakmici već o životnoj pobjedi s 3 dame noći i supstancama. Automatski je skočio na vrh najgolmana ikada.

Jebote ja pratim krive portale onda, prvi glas o tome. Morat ću istražiti.

Se dobiju bodovi u fantasyu za to ?

Alissonov uradak ste nadam se vidjeli? Ne pričam o failu na utakmici već o životnoj pobjedi s 3 dame noći i supstancama. Automatski je skočio na vrh najgolmana ikada.
Ne bi rekao da je to on.

14 dana kasnije

Da se ne zaboravi, LP ide u 2 termina danas. Barcelona i PSV te zanimljiviji dvoboj Inter - Tottenham ide u 19, dok ostali idu u 21, iako svi znamo da će svi gledati Liverpool - PSG.

https://www.youtube.com/watch?v=UGa88KlYEok

Dobro da si rekao, nisam se mogao odlučiti da li cu gledati Inter - Spurs ili Liverpool - PSG. Ne kužim samo koja je fora da su dvije tekme u 19 a ostale u 21. Trebali su podijeliti popola.

Gdje se gleda?

Taman uzeo MaxTV prošle sezone, rekoh jbš streamove više i sad opet ne mogu gledat

Nakon zesce krađe,ja bi reko i uvrede koju su napravili Messiu u izborima za nagrade,lik kao da se jos malo motivirao pa pisa po zubima..nevjerojatno sta radi ali sa kakvom lakocom.

Meni je to sto on nije ni u uzem krugu nepojmljivo. Trebao je bit umjesto Salaha za kojeg sam rekao prije a reci cu i sad da je one season wonder.

Ako se ne varam, izbor za Ballon d'Or, koji je i dalje najvažniji individualni trofej pored svih naslova koje FIFA i UEFA daju još nije pao na izbor od tri imena.  Onaj od FIFE je na Ronalda, Modrića i Salaha, ali ona France Footballa se i dalje smatra pravom Zlatnom loptom.

Što se Messija tiče, stvari su jednostavne. Imamo veznjaka koji je odveo po prvi put u povijesti svoju reprezentaciju do finala Svjetskog prvenstva i koji je bio nezamjenjiv kotačić u ekipi koja je osvojila treću Ligu Prvaka zaredom što vjerojatno neće uspjeti nikome još jako jako dugo. Nakon toga imamo napadača koji je bio prvi strijelac istog natjecanja i to sa 15 golova, 5 više od drugoplasiranog i koji je zaslužan što je njegova reprezentacija uopće prošla grupnu fazu na SP-u.

Kada se bacimo na treće mjesto, uistinu ne mogu vidjeti razlog zašto bi Messi bio značajno ispred Salaha. Jednako kao što je Messi svojim golovima odveo Barcelonu do još jedne titule prvaka Španjolske, tako je i Salah vratio Liverpool do statusa najznačajnijih svjetskih klubova kao što je to nekoć bio. Borba za poziciju u Premiershipu, vođenje do finala Lige Prvaka, te statistička učinkovitost kako u Ligi Prvaka tako i u Premiershipu od kluba od kojeg se to nije u toj mjeri očekivalo zaslužuje priznanje. Upravo zbog toga momčadi i igrači od kojih se takve stvari nisu očekivale uvijek dobiju određeni plus više u takvim izborima što je i logično. Ako pričamo o Messiju, onda možemo pričati i o Lewandowskom koji je zabio 41 gol za Bayern, a koji je odveo isti taj klub i do polufinala Lige Prvaka. Slično možemo pričati i o Cavaniju. Sve redom golgeteri koji su osvajali domaće prvenstvo. Neku posebnost i neko izbijanje van "šprance" tj. neki dojam treba tražiti uz sve ostale statističke podatke, a ja iskreno, unatoč La Ligi ovu godinu ili sezonu po Messiju neću pamtit, za razliku od nekih prethodnih.

Dobar start u novu sezonu inače, fini preokret Intera, dobra tekma na Anfieldu, Zvezda pokazuje Dinamu kako se to radi, a i Atletico napokon biva Atleticom

“Maybe the score didn't tell the story of the game,”

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/result-not-logical-correct-claims-15170695

Tuchela očito jebeno plaćaju pa si može priuštit neke eksperimentalne droge 

Bobby  <3

PSG standardno podbacio. Dzabe ti Neymar, Cavani i Mbappe (koji su također bili kriminalno losi) kad ti igru vode krilo, stoper i veznjak koji je glavom u sljedecem prijelaznom roku. Bernat takoder izgubljen u vremenu i prostoru ali kod njega se vise vidi da nije uigran s ostatkom ekipe, dok je Meunier cisti sex. Decko IMO spada u sami vrh trenutacne ponude desnih bekova. Liverpool s druge strane stvarno dobar iako se i dalje pokazuju naznake “muha bez glave”, pogotovo u defanzivi, ali stvarno je tesko drzati onakav napadacki presing bez da ti se igraci malo pogube u tranziciji. Alexander-Arnold me ugodno iznenadio, pogotovo kad se prikljucivao veznom redu prilikom Wijnaludomovg odlaska u napad. Nije naodmet dati mu i priliku u veznom redu a Clyne-a ubaciti na poziciju desnog beka. Milner bog i batina, covjek sto je stariji to je bolji. Mozda izgleda kao da ima 50 ali trci ko klinac. Salah definitivno najslabiji igrac u Liverpoolu. Da li je izvan forme, da li ga i dalje muci to rame ne znam, ali u globalu je lose usao u sezonu. S druge strane Mane se dignuo nenormalno, odnosno nastavio je gdje je stao na kraju prosle sezone i izgleda fenomenalno. Prognoziram da ce ove godine biti bolji od Salaha. Sturridge nevidljiv vecinu tekme i ni po cemu nije pokazao da treba igrati umjesto Firmina. Sve u svemu odlicna tekma, Liverpool zasluzeno pobijedio.

Trent je igrao veznjaka u dvije tekme prošle sezone. Nije baš briljirao, ali očito je da Klopp isto vidi potencijal za neku rolu kao što je Alaba imao pod Guardiolom. No, s obzirom da je Gini baš odličan na šestici, a tu su još Fabinho i Henderson, sumnjam da će se to dogoditi u skorije vrijeme.

Salah je očajno ušao u sezonu. Nitko ne očekuje da ponovi onakvu sezonu i znao sam da neće, ali ovo što trenutno igra je baš ispod neke prihvatljive razine. Sigurno je u pitanju i to što ga sad svi više pokrivaju pa zato Mane dolazi do izražaja. Mane je, kad si ga već spomenuo, izrazito glup igrač. Fizikalije, tehnika i igra u obrani odlični, ali donošenje odluka za popizdit. Frajer ujebe barem 2-3 šanse svaku tekmu jer odluči solirat kad ima slobodnog igrača, iskupit se napad kasnije pa dodat kad mora pucat i slično. Da je samo 20% inteligentniji, bio bi top krilo.

Sturridge naravno ne može umjesto Firmina, totalno drugi tip igrača. Firmino puno više radi za momčad i najvažniji je Liverpoolov igrač. Bio je i prošle godine samo što to nitko nije primjećivao jer je Salah trpao. Sturridge je fenomenalan napadač kad je zdrav i imat ga kao zamjenu, za drugačiju vrstu tekmi, protiv bunkeraša i slično, bit će izrazito koristan.