Real je lijepo gledati jer uvijek igraju napadački. I uvijek imaju vrhunske igrače.
Barcelonu nisam gledao ove sezone ali opet očekujem da uzmu Primeru. Čekam da počne Liga Prvaka. Biti će zanimljivo.
Da, nije obrambeno orijentirana momčad. I koliko god ne podnosim Ramosa jer mi se čini da je seljačina, stvarno se mora reći da je pravi kapetan momčadi. Da nemaju tako prgavog vođu, sumnjam da bi ovako dobri odnosi bili u ekipi toliko dugo.
Što se Barcelone tiče, sada su 8-2 dobili Huescu i stvarno igraju predivan nogomet. Puno kratkih dodavanja, izuzetno brzih. Tipično barcelonski, no s puno konkretnijim finišem. Messi i Dembele izgledaju nezaustavljivo, a Coutinho bi se mogao pretvoriti u mašinu za asistencije.
Općenito mi se čini da Primera već dugo nije bila ovako jaka. Osim standardnog trojca - Barce, Reala i Atletica - Sevilla se napadački pojačala dolaskom Silve, Valencia ima jezivo dobru momčad, a Betis se odjednom pojačao i postao vrlo opasna ekipa.
Premier liga standardno oduševljava, padaju golovi, male momčadi iznenađuju, Liverpool prima samo jedan gol, stvarno najbolja liga u ponudi.
Čak je i talijanska liga pomalo eksplodirala. Preokreti, vraćanje u igru nakon 2 rezultata, Milan se posložio u glavi, Inter neočekivano slabo startao, dok Juve nekako šteka i interesantno je gledati Ronalda kako se privikava dok ih Mandžo izvlači. Još mi se čini da bi Fiorentina mogla iznenaditi jer Simeonea čeka interesantna sezona.
Francuzi nažalost nemaju toliko atraktivnu ligu, ali gledati Mbappea i Neymara što rade u PSG-u je raj na zemlji.
Za sada izvrstan start sezone.