Znaci jedan Inker (ili su tad vec promijenili ime u Inter?) moze reci da su u svojim redovima imali buduceg najboljeg hrvatskog sportasa svih vremena i jednog od najboljih na svijetu u svojoj generaciji.
Antonio Franja? Da bio je dosta dobar u Interu.

Znaci jedan Inker (ili su tad vec promijenili ime u Inter?) moze reci da su u svojim redovima imali buduceg najboljeg hrvatskog sportasa svih vremena i jednog od najboljih na svijetu u svojoj generaciji.
Antonio Franja? Da bio je dosta dobar u Interu.
Antonio i njegov buraz Jaki su takvi španeri da to nisu istine. Ovo nije zajebancija,samo kaj nisu nikad bili za velki nogomet.

4 dana kasnije

Daniel fookin Sturridge koja golcina

https://www.youtube.com/watch?v=jCWq3uBENI8

Spontano sam zapljeskao ispred TV-a kad ga je zabio.

Zamalo je bilo već sad "sljedeća je naša godina", ali izgleda da ćemo pričekati sljedeću nedjelju

5 dana kasnije

Jučerašnja partija Messija je nešto najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme. Na stranu 2 gola, ali koliko puta se duboko izvukao i kako je proigravao svoje suigrače, nepogrešive lopte u for, telepatski povezane kretnje sa Suarezom, a onda još i golovi, stative. Give credit where credit is due, vjerojatno najbolja individualna partija nekog igrača ove godine, a opet savršeno timski ukomponirana. Kapa dolje.

Najveci ikad! Inace ovo mu je deseta godina za redom da ima 40+ golova.Proslu sezonu je kao sta sam vec rekao odigrao puno takvih tekmi gdje nije zabijao a imao bas takvu ulogu kao sinoc.I jos uz to ipak je na kraju sezone bio najbolji strijelac lige i svih liga petice,i najbolji asistent.Al eto,nabilo mu se breme da mora osvojit svjetsko prvenstvo cak i sa onako losom reprezentacijom i razbijenom vojskom kao sta je argentina kroz cjele kvalifikacije za to prvenstvo bila i da nije bilo njega nebi ni isli u Rusiju.I kad je podbacio na svjetskom odjednom ga nema u uzem izboru za nagrade.Da nije zalosno bilo bi komicno.Zato sam pokrenuo raspravu o izboru nagrada i famoznoj trojci Ronaldo,Modric,Salah ranije u topicu.Nikad Luka Modric INDIVIDUALNO nece bit bolji od Lionela Messia da jos 2 puta bolje igra od prosle sezone.Nek uvedu nagrade za najtrofejnijeg igraca ili nesto slicno za brojanje timskog uspjeha uz doprinos tome pa ce bit i modrica i salaha i ostalih.Individualno gledano ko sta radi na terenu i kako igra utakmice kroz sezonu Leo Messi je br. 1 pa ide 10 praznih redaka,pa Ronaldo i onda ostali.

Dinamo na 6 bodova i dobrom putu da doceka proljece u Europi. Nisam mislio da cu to dozivit.

Dinamo stvarno fino igra, mogli su ih i bolje nakantati. Šteta što je onako Theophile skupio crveni na kraju, ali dobro, igramo protiv Spartaka sljedeću.

Ne vidim način da Dinamo zajebe ovo. Zna Bjelica što radi.

5 dana kasnije

Blade kaj velis na Bišćana?

6 dana kasnije

http://youtu.be/_din20meyHI

Kako je ovo dobro napravljen video(opcenito copa90 kanal je brutala). Hamburg je tolko low key zakon grad za posjetit ima za svakog nešto i on top of that naravno nogomet.

9 dana kasnije

Borussia samljela Atletico. Strašno izgledaju.

Čestitke Dinamu. Da je Glava još u Zagrebu, vjerujem da bi sad imali 1 bod.

Da Glave nije bilo sad bi bili na sredini hnl-a i mogli bi sanjat o europi ;)

Da Glave nije bilo sad bi bili na sredini hnl-a i mogli bi sanjat o europi ;)
Vjerovatno, al ako si za glavonju, jebi se. Ako nisi. Zivija

Ovaj Benzema je takav kramp od igrača da to nisu istine.

Ovaj Benzema je takav kramp od igrača da to nisu istine.
Šta reći, čistu priliku za 2-2 ima i promaši i raspad sistema nakon 3. gola Barce. I s takvim panjom ovi uspiju 3 puta za redom osvojit LP.

Ništa dok ne dovedu pravu špicu sad kad je CR otišao.

Benzema do ove sezone nije igrao čistu špicu, nego povučenijeg napadača. Od ove sezone tek igra čistu devetku. Imao je dvije prilike ovu utakmicu, drugu je propisno sjebao, prvu je glavu bacao iza tijela da uopće dođe do lopte, nije izveo Sivonjića da ga sad svi na križ nabijaju. Izgubio je Real jer ih je Lopetegui loše postavio. Rupe su bile posvuda.

Čovjek ima dvije lijeve noge. Igrao špicu ili povučenu špicu i dalje ima dvije lijeve noge.

Edit: Real otpustio Lopetegui-a i postavio Solari-a za trenera. Ne znam je li privremeno ili, ali zadnji put kad se to dogodilo (Zidane) digli smo 3 puta zaredom LP pa nek se povijest ponovi 

Žao mi Lopetegui-a. Čovjek je najmanje kriv. Ekipa kao da se zasitila ili ne znam što, Modrić ne igra nikako, Kroos isto, obrana kao iz treće lige, realizacije nigdje + prodali Ronalda, a nisu doveli pravog golgetera. Čovjeka potjerali iz repke (što si je i sam malo kriv) i sad ostvario ovakve loše rezultate s Realom.. baš mi ga žao, ali bar je otišao s 18 milijuna € odštete.